Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Pescuit si turism in Norvegia

Home Forums Pescuit prin Europa Pescuit si turism in Norvegia Reply To: Pescuit si turism in Norvegia

#13719
Catalin
Keymaster

Despre aventura Norvegiana din 2017 as putea scrie lejer o carte dar poate ca tot nu as putea cuprinde toata frumusetea locurilor si bucuria zilelor petrecute acolo.

Tarile scandinave au un aer aparte pe care eu l-am simtit din prima secunda in care am coborat de pe feribot la Trelleborg in urma cu cativa ani. E un aer de libertate, ceva ce pe continent nu mai simti de mult timp. Oamenii traiesc cumva ghidati de alte reguli, nu e usor sa ii intelegi dar e foarte simplu sa traiesti printre ei daca stii sa respecti.

Calatoria mea din vara lui 2017 a cuprins mai multe tari dar asa cum mi-am propus, cel mai mult timp mi-am petrecut in Norvegia. Nu ca Suedia nu ar fi frumoasa sau prietenoasa, sau Finlanda, dar pentru mine Norvegia este best of the best iar celelalte, inclusiv Danemarca vor ramane probabil doar tari de tranzit si atat.

De retinut ca asa cum am gandit eu si realizat aceasta expeditie, cu siguranta ca putini ar fi reusit sa ajunga la final. Peste 10.000 kilometri de mers cu masina, 6000 de poze si 50 giga de filmari, zeci si sute de rauri, cascade, munti, fiorduri, tuneluri…

 

 

Comments are closed.