Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Pescuit in Delta Dunarii

Home Forums Pe unde am pescuit in ultimul timp Pescuit in Delta Dunarii Reply To: Pescuit in Delta Dunarii

#14124
Catalin
Catalin
Keymaster

Mi-am petrecut vacanta de 1 Mai in Delta Dunarii. Au fost 5 zile frumoase din toate punctele de vedere. Vremea buna, poate chiar prea calduroasa pe alocuri ziua. Soarele foarte puternic m-a ars pe fata si maini. M-a surprins puterea lui, m-am trezit cu mana de pe maneta motorului arsa de parca o bagasem in foc. Am folosit Oximed pentru ameliorare. Am decis sa nu ma mai las surprins de nature niciodata. Iarna sau vara o sa caut sa fiu protejat pe tot corpul impotriva radiatiilor.
Noptile au fost placute cu minime de 10-13 grade si am tinut cortul doar cu plasele de insecte inchise. La Sulina a fost un pic racoare din pricina umiditatii mari probabil.
Noptile la cort sunt superbe in perioada asta. Luna plina, aer cald, tantari putini si toata noaptea cantec de pasarele.
Am pascuit pe unde era permis la scrumbie dar si in mare la Sulina. Am prins cateva scrumbii si multi avati. Unii frumosi de peste 2 kilograme. Mergea bine si somnul in mare. Desi era sarbatoare si Delta plina de turisti, foarte putini am vazut pescuind. Sunt convins ca nu ar fi zis nimeni nimic daca te gasea cu un bat in apa de distractie. Eu am oprit cativa pesti pentru bors. Am gatit in doua zile bors si a fost binevenit.
Plaja din Sulina era destul de populata. Erau montate umbrelutele si aduse sezlongurile. Unii faceau chiar si baie. Terasa era deschisa. Pe faleza bubuiau boxele si sfaraiau gratarele la festivalul scrumbiei…
Apa la Mila 23 avea aproape 20 grade.
Cotele erau mari si apele amestecate limpezi ci tulburi.
Pe ansamblu a fost o iesire frumoasa cu de toate.