Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Ape din sudul Bucurestiului

Home Forums Starea apelor Ape din sudul Bucurestiului Reply To: Ape din sudul Bucurestiului

#14262
Catalin
Catalin
Keymaster

Astazi am facut iarasi o tura de Arges de data asta pana la Gostinari. Spun ca de data asta fiindca zilele trecute am verificat de cateva ori zona Darasti – Mihailesti dar si Darasti – Gostinari.

Concluzii triste. Apa arata foarte bine, are debit mare, culoarea buna, limpede dar cu accente de tulburime in zona balastierelor si temperatura de 25-26 grade. Cu toate astea peste ioc. Nici macar obletii nu se vad. Nicio saritura de avat!

Podurile de tuburi raman in continuare distruse cele de la Gostinari/Mironesti, Dumitrana ( al doilea in aval de Mihailesti ) si Darasti. Se poate trece pe primul din aval de Mihailesti, acolo lucreaza din greu doua balastiere si probabil aveau nevoie de el. In rest e foarte dificil sa accesezi ambele maluri. Bine, e dificil sa accesezi si unul singur in anumite zone…

De la Gradistea au aparut santurile sapate pe drum ca sa nu poti intra spre albia raului, e vorba de cele doua drumuri paralele cu calea ferata ce duce la podul daramat. Deci acolo sunt sapate doua santuri. Nu vreau sa ma enervez si sa injur, probabil primaria stie, or fi si motive sa nu se mai arunce gunoiul sau stiu eu ce altceva dar cert este ca nu mi se pare normal ca un individ oarecare sau chiar o mica comunitate sa imi ingradeasca mie drepturile de cetatean al acestei tari in tara mea. In replica le-as pune si eu bariere la intrarea in Bucuresti ca oricum la cata mizerie au lasat la mitingul pro PSD ar merita din plin sa nu mai calce capitala. Glumesc dar glumesc amar…

Eu am reusit sa ma strecor pe calea ferata si sa ajung sub pod iar apoi sa merg pe dig pana la Falastoaca dar acolo nu am mai reusit sa ies la sosea ca erau si acolo santuri… Am gasit pe GPS o ulita si am iesit dar e trist. Ma scarbesc pe zi ce trece si de Argesul asta. Nu vreau sa va mai spun cate gunoaie sunt. Cu toata abundenta de vegetatie care e si parca tot nu se mai poate ascunde ochiului gunoiul. E urat dar si riscant sa vii cu familia sa faci un gratar sau nu mai spun sa stai cu cortul peste noapte.