Recent Replies

Recent Topics

Răspunde la: Aventuri si pescuit in Delta Dunarii

Acasă Forumuri Expeditii, Concursuri, Evenimente Aventuri si pescuit in Delta Dunarii Răspunde la: Aventuri si pescuit in Delta Dunarii

#14539
Catalin
Catalin
Keymaster

Vremea statisticilor si a planurilor viitoare a sosit. Aproape 4 luni sa tot fie timp sa ne gandim la ce am facut dar si ce ne dorim sa facem. Nu am apucat inca sa fac inventarul iesirilor din Delta de anul asta dar am deja un sentiment de neimplinire. Cred ca am ratat cateva momente importante si ma gandesc cum sa fac sa nu repet asta si in 2019.

In primul rand e posibil, 99,99%, sa raman fara partener si asta inseamna ca trebuie sa iau rapid o decizie! Am varianta sa merg singur sau sa gasesc un partener in astea 3-4 luni. In ce ma priveste si prietenii si cititorii cam stiu ce inseamna la mine o iesire in Delta, ce se executa, ce se mananca, campare, pescuit, plimbare, costuri… Am sa fiu atent la toate propunerile de parteneriat care vor veni dar am sa imi iau in calcul serios si varianta solo. As prefera un partener pentru siguranta si placerea expeditiei dar si pentru injumatatirea costurilor.

Tic-Tac, incepand de astazi mai raman 3 luni si restul zile…