Recent Topics

Reply To: Fiare, plastice, fulgi sau momeala naturala?

Home Forums Pescuit la rapitor Fiare, plastice, fulgi sau momeala naturala? Reply To: Fiare, plastice, fulgi sau momeala naturala?

#15717
Wurger
Participant

S.ar zice ca a cam trecut epoca forumurilor. Nici revistele nu mai subzista, iar providerii de TV cablu au inceput sa ceara mai mult ca sa difuzeze programele posturilor de specialitate.
Intr.adevar lumea se muta pe FB cu o mare putere de penetrare si unde nu verifica nimeni ce spui. Sunt deja notorii intrebarile idioate despre anumite naluci sau alte echipamente.
Youtube a polarizat tinerii pentru ca nu e de citit si ei evita din ce in ce mai mult sa citeasca si sa scrie. Exprimarea telegrafica cu multe prescurtari e ultima moda. Nu puteam insa sa ne punem de.a curmezisul, noi astia mai batrani.
Totusi forumul asta putea fi salvat si mentinut in viata daca erau mai multi care sa dea pase. Sa intri in 2-3 pe teren si sa joci cu o echipa fantoma poate fi distractiv un timp, dar iata ca pana la urma clachezi.
Faci cum poti Cataline. Efortul pe care il faci ca sa impartasesti pe youtube niste informatii e suficient daca il pui in balanta cu efortul altora care sunt intetesati strict de bunastarea lor.

Comments are closed.