Recent Topics

Reply To: Retete pentru nade si momeli

Home Forums Nade, momeli naturale si artificiale, retete Retete pentru nade si momeli Reply To: Retete pentru nade si momeli

#4177
NeluNelu
Spectator

Nada Cteno 1 :
Macinatura de plante de apa
Porumb maruntit conserva
Viermisori acoperiti cu un strat de usturoi
TTX- ul lasat la inmuiat 30 minute cu tot cu un plic de usturoi
Porumbul de carlig dipuit in prealabil cu o doza consistenta de usturoi

Nada Cteno 2 :
Ingrediente:
faina de malai-200 g
gris-250 g
bird food-200 g
faina soia-100 g
crochete pt pisici-100 g
faina de orez-50 g
nuca de cocos-50 g
usturoi granulat-50 g
ulei de masline-20 ml
Mod de preparare:
la amestecul de mai sus adaugi miere de albine,si dupa ce il framanti adaugi
20 ml ulei de masline.Timp fierbere 90 sec

Nada platica cu usturoi :
O reteta foarte simpla pentru pescuitul la platica. Se prepara o mamaliga clasica cu malai, faina si ou.
Dupa ce fierbe, se amesteca cu usturoiul. Acesta se sdrobeste marunt (ca pentru un mujdei )sau se pot
cumpara esenta de usturoi. Se framanta apoi mamaliga cu mujdeiul.

NADA PENTRU AMUR
Ingrediente:
saminta de canepa macinata-1000 g
faina de soia-500 g
srot de floarea soarelui-1000 g
faina de porumb-1000 g
concentrate pentru pasari-500 g
faina de grau-300 g
tarate de orz-600 g
oua-300 g
sare de bucatarie-50 g
usturoi-10 g
indulcitor-500 ml
Mod de preparare:
Ingredientele macinate se amesteca pana se obtine un praf omogen si apoi se adauga in apa fierbinte
sarea de bucatarie si usturoiul presat,si indulcitorul,apoise amesteca ambele portii pana se obtine o
coca nu prea moale,avind in vedere ca mai urmeaza amestecul cu cantitatea de oua,care mai inmoaie
materialul obtinut din anestecurile de ingrediente,si se poate momi pe momitor si bulgari ,pentru
aruncare la distanta,in zona de activitate,in care pescuim.Reteta este testata,si da foarte bune
rezultate,tinind cont de puternica aroma ce o au ingredientele.Se poate mai adauga esente de diferite
arome,in functie de ce peste dorim sa prindem

Comments are closed.