Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Retete pentru nade si momeli

Home Forums Nade, momeli naturale si artificiale, retete Retete pentru nade si momeli Reply To: Retete pentru nade si momeli

#4492
NeluNelu
Spectator

Nada
– fasole fiarta colorata cu sofran
– mazare fiarta
– porumb fiert decojit
– grau fiert pudrat cu zahar vanilat
– cubulete de mamaliga inmuiate in miere de albine si lapte praf.
– cubulete de cartofi fierti in bors si tavaliti prin praf de inghetata, vanilie, capsuni, banane.
– spaghete fierte si taiate marunt
– orez fiert si colorat cu sofran
– macaroane fierte si colorate cu sofran
Se amesteca si se nadeste timp de 5 zile in acelasi loc si la aceiasi ora.
——————————————————- ——————————————————- ————–
Nada
Pasta de boabe de porumb in lapte maruntite, amestecate cu pesmst, este buna pentru crap, caras.
——————————————————- ——————————————————- ————–
Nada
– paine uscata si macinata – 600 gr.
– paine prajita si macinata – 400 gr.
– pesmet – 400 gr.
– malai galben – 100 gr.
– alune prajite macinate – 100 gr.
– biscuiti superiori macinati – 200 gr.
– praf de cocos – 100 gr.
– seminte de canepa prajite – 100 gr.
– arome pentru ciprinide ( vanilie, anason, etc. ) – cca. 1 lingura
Se amesteca totul cu oua sau apa, este o nada de fund foarte buna la crap.
——————————————————- ——————————————————- ————–
Nada
– porumb uscat – 4 kg.
– grau – 1 kg.
– boilies-uri ( cu arome de vanilie, capsuni etc. ) – 2 kg.
– canepa coapta – 1 kg.
– zahar – 1 kg.
– soia uscata – 0,5 kg
– seminte de floarea soarelui macinate – 0,5 kg.
– sare – 20 gr.
– naut inmuiat si fiert – 0,5 kg.
– sirop concentrat ( aceiasi aroma ca la boilis-uri ) – 0,5 kg.
– ulei de canepa – 10 ml.
Se combina intr-o galeata si se lasa la inmuiat cu apa cateva ore. Compozitia va trage apa si boabele se vor umfla si inmuia. Se nadeste la fata locului, este foarte buna pentru crap din luna mai pana in octombrie.

Comments are closed.