Home › Forums › Aniversari, sarbatori si sarbatoriti › Sarbatori, aniversari › Reply To: Sarbatori, aniversari
01/06/2015 at 17:16

Spectator
astazi este ziua mea!
“mai batran ca acum nu am fost niciodata, si mai tanar ca acum nu o sa mai fiu vreodata”
Am trecut pragul celor ’60, familia mi-a facut surpriza un tort semnificativ pasiunii mele!
Mai acum cativa ani abia asteptam sa fac 60, si apoi mai mult, ca sa devin pensionar si sa ma bucur putin de libertate, sa merg unde vreau si cand vreau!
Acum nu ma mai bucur ca am facut 60(chiar simt o jena sa spun ca am 60!) si nici nu as vrea sa mai inaintez in varsta sa devin pensionar, am realizat ca trecerea timpului pune o amprenta mare asupra ta din toate punctele de vedere.Ma uit la vecinii mei care mai ieri aveau 60, iar astazi au 70 si cum arata si cum gandesc!!!!!!!
Diferenta este enorma, si modul de gandire e altfel, si miscarile, ce mai, toate se schimba la modul negativ-libertate sa faci ce vrei? da’ mai poti sa faci ce vrei?Am citit multe chestii ca varsta a treia nu inseama batranete, iluzii totale si sperante!Privesc evolutia vecinilor de la 40-50-60 si acum peste 70, o mare dezamagire!Nimic bun nu te asteapta, din contra!Cand sa zici si tu sa faci ce vrei vezi restrictii in miscari, starea de sanatate, pensiile mici si incet incet te simti incorsetat de multe, ca in final nu iti mai raman decat visele!