Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Accident tragic in Muntenegru

Home Forums Off Topic Accident tragic in Muntenegru Reply To: Accident tragic in Muntenegru

#382
bogdanbogdan
Keymaster

Intr-adevar un eveniment tragic. Maine am inteles ca va fi considerata zi de doliu national, apoi se vor cauta vinovatii, metode de ajutorare a ranitilor si a urmasilor celor decedati.

Din cate ce am auzit eu la radio zilele astea, se pare ca a fost un accident ” accidental “. Asa cum se intampla de obicei la accidentele grave. E foarte usor sa dam vina pe sofer din cauza ca unor pasageri li s-a parut ca avea viteza prea mare. Autoritaile din Montenegro au ajuns la concluzia ca soferul a fost orbit de soare la iesirea dintr-un tunel. O victima a accidentului sustine ca soferul circula cu viteza exagerat de mare pentru conditiile de trafic.
Deci trebuie studiata problema. Dar de catre cei care o pot face correct. In nici un caz de televiziuni care-si doresc audienta cat mai mare din orice subiect. ( vezi viitura pe Dunare )
E foarte usor sa arati cu degetul spre cineva si sa-l arunci la groapa de gunoi.

Hai sa asteptam sa treaca perioada asta grea prin care traverseaza ranitii, urmasii si rudele decedatilor, sa vedem la ce concluzii ajung autoritatile, sa vedem cum vor fi ajutati urmasii decedatilor si cei care au fost raniti, si apoi sa ne apucam noi ( cei care oricum suntem imbuimati cu tampenii din ziare si televiziuni ) sa ne dam cu parerea. Asta daca nu cumva vom si uita de acest accident… .

Comments are closed.