Recent Replies

Recent Topics

Reply To: ANPA noutati si legislatie

Home Forums Legi, decrete, regulamente ANPA noutati si legislatie Reply To: ANPA noutati si legislatie

#901
CatalinCatalin
Keymaster

Avem un ascendent moral prin faptul ca eu am trimis anul trecut un email la ANPA prin care ceream explicatii legate de pescuitul scrumbiei si prohibitia ei si am primit un raspuns competent pe un email stampilat ANPA, cu patru semnaturi de la directori ai institutiei si numar de inregistrare. Poate e doar un pahar cu apa dintr-un ocean, dar este si e un semn bun ca am putea sa ne intelegem cu ei. Pe de alta parte sper ca sa pot deschide niste usi pe acolo daca va fi nevoie, sa le deschid doar in sensul ca mai cunosc cativa functionari de pe acolo si sper sa ii fac macar sa ne raspunda intrebarilor noastre.
Problema asta cu ancorele e sensibila asa cum am mai spus si eu, trebuie o definitie clara a ancorei, cate se pot folosi, deoarece se stie ca jepcarii le folosesc si cu ele fac foarte mult rau si prin ranirea pestilor scapati. Trebuie definit bine spinningul, nalucile, mustele deoarece iarasi revin, eu pot legal sa folosesc doua ancore pe care sa imi leg doua muste cu care sa pescuiesc prin miscari gen japca si sub masca unui pescuit sportiv sa ascund un jepcar acoperit de lege.
Trebuie sa mutam pescuitul sportiv din apele libere intr-o zona stricta de prins si eliberat fiindca romanul e un mare hot si mincinos si atata timp cat legea ii va permite sa ia acasa sa zicem un peste pe zi, el va cara acasa fiecare peste prins pe rand printr-un copil minor cu o bicicleta si va ocoli legea. Stiind ca suntem predispusi acestor metehne este logic sa cautam legi simple si radicale. Fara juvelnice, fara pesti pe mal, poza, filmare si eliberare cat despre pedepse si judecarea plus executarea lor e la fel de simplu cum am mai spus, sa mai facem puscarii.

Comments are closed.