Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Copil de 4 (patru) ani omorat de un caine in Bucuresti

Home Forums Social, politic si administrativ Copil de 4 (patru) ani omorat de un caine in Bucuresti Reply To: Copil de 4 (patru) ani omorat de un caine in Bucuresti

#1041
bogdanbogdan
Keymaster

Mi-e foarte greu sa ma pun in pielea parintilor acestui copilas, nu stiu sigur cum as reactiona. Dar cred ca nu as da vina pe caini sau pe bunica sau pe proprietarul terenului in care s-a intamplat nenorocirea.
Vina este a noastra, a tuturor celor care au drept de vot si nu sintem in stare sa-i punem sa-si indeplineasca sarcinile la care s-au obligat alesii atunci cand ne-au cersit votul.

De ce a trebuit sa se intample acest cumplit eveniment ca sa readuca in discutie o lege care era facuta prost de ani de zile??? De ce isi permit alesii nostri sa plece in cencedii si vacante parlamentare cand au sute de proiecte de legi nici macar cititte??? De ce se voteaza zeci de legi in parlament intr-o zi, fara ca perlamentarii sa aiba idee despre continutul legilor pe care le voteaza???

Eu cred ca ar trebui cautati vinovatii in varful clasei politice, incepand de la presedintii camerei deputatilor si a senatului. Presedintele tarii este insignifiant. Ei sint cei care trebuie sa puna camerele sa-si faca treaba, in mod corect si eficient. Daca nu reusesc, sa recunoasca ca sint depasiti de evenimente, si sa se retraga din functii.

Tare sint curios cum ar fi reactionat d-ul Crin daca era tatal copilului ucis de caini. Sint 1000% sigur ca dadea vina pe Basescu, care totusi a incercat sa faca o diminuare a numarului de caini maidanezi prin sterilizare. Binenteles ca sterilizarile nu s-au facut decat pentru a ni se arunca praf in ochi, dar bani s-au dat pentru zeci de mii de patrupede canine. Nu imi dau seama cum Basescu ar fi putut verifica daca intr-adevar s-au facut toate sterilizarile pentru care s-a platit.

Zilele urmatoare se va hotara ca cea mai buna solutie este eutanasierea unor fiinte, care s-au nascut fara voia lor si care sint obligate sa traiasca printre noi, solutie care este cea mai usoara si binenteles cea mai proasta.

Deci, dupa parerea maea, nu cainii, nu parintii, nu bunicii, nu proprietarii de terenuri sint vinovati.

Noi, cei care putem vota, sintem vinovati! Nu avem taria altor popoare ca sa-i tragem la raspundere pe cei pe care i-am ales si nu-si fac treaba de zeci de ani. Mi-e greu sa cred ca daca s-ar fi intamplat asa ceva intr-o tara ca Franta, Germania, Anglia sau altele considerate mai civilizate, nu ar fi cazut multe si mari capete din varful ierarhiei politice. Cred ca la noi nici un politician nu va fi facut raspunzator.

Sincere condoleante sarmanilor parinti, frati si bunici.

Si multa rusine noua, celor care nu sintem in stare sa ne punem alesii la treaba!

Comments are closed.