Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Judecata nedreapta pentru Gigi Becali

Home Forums Social, politic si administrativ Judecata nedreapta pentru Gigi Becali Reply To: Judecata nedreapta pentru Gigi Becali

#790
bogdanbogdan
Keymaster

Am un oarecare respect pt. Becali datorita faptului ca a ajutat oameni cu probleme, multe fapte de acest gen nu au ajuns sa fie urlate in gura mare pe toate televiziunile. Era si greu sa se mai faca rating la cat de multe au fost.
Oricum sint convins ca nu e chiar asa usa de biserica cum doreste sa para, si cel putin la inceputul ascensiunii lui a facut mai multe afaceri care au depasit limita legalitatii. Si, da, a deranjat pe altii care ar fi dorit sa faca ei acele afaceri.
E destul de greu de pus in balanta si de luat o hotarare in ceea ce priveste libertatea unui om, probabil exista circumstante atenuante, dar daca ai incalcat legea, avand cunostinta de ea, deja cam trebuie sa fi pedepsit ( daca esti prins ). Se pare ca Gigi a fost prins cu o fapta clara, nu cred ca nu are avocati si influente la toate nivelurile care sa nu-l fi putut scapa de inchisoare daca ar fi fost posibil.
Daca tot a ajuns sa ia o pauza din media, sper din tot sufletul sa isi faca timp si sa-si revizuiasca cel putin comportamentul, daca nu si mentalitatea, si sa o lase mai moale cu iesirile grandomane si violentele verbale exprimate prea usor si de foarte multe ori cand este provocat ostentativ te tot felul de jurnalistii flamanzi.

Comments are closed.