Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Maliuc 2013

Home Forums Pescuit si agrement in Delta Dunarii Maliuc 2013 Reply To: Maliuc 2013

#617
bogdanbogdan
Keymaster

Mai sint aproximativ 2 luni pana la ” Maliuc Return – 2013 ” ( sper din tot sufletul sa ramana valabila invitatia ).
Pare destul de mult, dar daca te gandesti putin mai bine si scazi zilele de servici, concediile si zilele petrecute impreuna cu familia, observi ca nu mai e chiar asa. Sint necesare unele pregatiri pe care nu le-am facut la prima vizita in Maliuc ( multi dintre noi fiind prima data in Delta Dunarii ).
Cred ca ar fi indicat sa ne organizam din timp zilele in care vom face drumetii cu barca pe canale si lacuri ( bibani si alti rapitori ), zilele pe care le vom petrece in jurul garnizoanei ( stationar, somni, salau si avati ).
Ar fi bine sa ne organizam mai bine si in ceea ce priveste arsenalul transportat. Eu am carat vreo 5 bete si am folosit doar 1 ( unul, pentru avat si biban ), am cumparat momeli si nada din Tulcea, impreuna cu Florin, si am dus inapoi din ceea ce nu s-a deteriorat.
Deci am facut destul de multe greseli, si doresc sincer sa nu le repet. De aceea sper ca, cu ajutorul celor interesati de Maliuc 2, sa ne organizam mai bine si sa fim mai productivi.
Asteptam propunerile celor care inca mai intra pe forum, si ar fi bine sa ne grabim putin deoarece timpul trece mai repede decat ne dorim.

Comments are closed.