Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Materiale de fly tying si tehnici de legat

Home Forums Fly Fishing, Fly Tying Materiale de fly tying si tehnici de legat Reply To: Materiale de fly tying si tehnici de legat

#1279
CatalinCatalin
Keymaster

M-am uitat pe materialul trimis de Bogdan in care niste baieti forumisti faceau misto de streamerele lui Gabi Ivan. Ma rog, unii se legau si de filmarile lui si de mai toata activitatea lui.
In calitate de prieten voi incerca sa il sustin dar am sa o fac in limitele in care eu cred ca al are dreptate si nu acei barfitori.
In primul rand Gabi chiar stie sa lege muste si, va spun din ce am vazut eu ca a legat mii si zeci de mii de muste ceea ce niciun muritor din tara asta sau poate si alte tari nu a reusit sa faca. Toti indivizii aia la un loc nu au legat atatea muste deci cum pana mea sa zici ca Gabi nu stie sa lege muste?
Ziceau tot ei ca streamerele lui de stiuca seamana cu un pom de Craciun, da asa este, seamana cu fel de fel de ciudatenii dar aici apar multe discutii. In primul rand o musca sau o naluca trebuie sa placa pestelui si nu oamenilor iar in ceea ce il priveste pe Gabi el chiar prinde peste. Toti ceilalti care il critica nu fac decat sa copieze modele consacrate de muste si atat. Omul asta creeaza, inoveaza si asta enerveaza probabil. Si ii invata si pe altii. Stiu oare indivizii astia cum leaga lipovenii streamere pentru avat? Sau motii muste pentru pastrav? Mai rudimentar decat Gabi dar cu rezultate mari.
Indivizii acestia se simt amenintati de activitatea lui Gabi dar el asa cum il stiu eu sunt convins ca nu se va pune la mintea lor. Nu merita. Pescuitul cu muste sau alte momeli artificiale are un singur scop, sa prinzi pestele. Nu conteaza ca lingura e lingura sau twisterul e un tub de cauciuc, trebuie sa evolueze bine si sa atraga atentia pestelui.

Comments are closed.