Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Pescuit in zona Comana

Home Forums Pe unde am pescuit in ultimul timp Pescuit in zona Comana Reply To: Pescuit in zona Comana

#1353
CatalinCatalin
Keymaster

Va vine sa credeti ca a prins cu teava aia mai multi bibani decat mine si Vali la un loc?
Incerca sa il convinga si pe Vali sa isi faca una la fel ca sa prinda si el dar Vali se uita cam stramb la Gabi iar la un moment dat i-a zis asa, “auzi Gabi, ce crezi ca imi vor spune prietenii mei daca ma vor vedea ca pescuiesc cu o teava ca a ta?”.
Iti trebuie mult curaj sa pescuiesti cu asa ceva dar sa mai si incerci sa convingi pe cineva ca e bine ce faci e deja sinucidere.

In zilele in care am stat cu Gabi am reusit sa mai inteleg o parte din filosofia lui si sa imi dau mai bine seama de anumite diferente dintre noi. El face tot ce stie si poate pentru a prinde peste, in limitele legislatiei si poate calcand putin si stramb, ca si noi dealtfel. Toate tehnicile si invataturile lui sunt gandite sa prinzi maxim de pesti posibili in orice situatie adica pestele din apa sa ajunga pe mal. O face foarte bine, e maestru in asa ceva. Eu personal desi imi doresc si eu ca si voi probabil sa prind cat mai multi pesti am cedat o parte din dorinta asta pentru placerea drilului si a muscaturilor simtite in cotorul lansetei. Pentru asta folosesc lansete ultralight si fire subtiri si prefer sa pierd un oblete la o recuperare dar sa simt zece vibratii puternice. Asta este defapt si diferenta pentru care prefer spinningul in dauna stationarului. Daca pescuiesti cu varga la oblete nu ai nicio senzatie, el misca pluta tu il scoti din apa si pa, asta e tot pe cand la spinningul cu muste la fiecare recuperare ai parte de cateva senzatii tari chiar daca nu scoti pestele pe mal.
Una peste alta eu am ales sa promovez pescuitul asta in care sa simtim cat mai multe batai in lanseta si maini si chiar am in plan asa cum am mai scris ca in anul care vine sa mai modific cate ceva la partea de echipament.

Comments are closed.