Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Radu Stroe cere suspendarea permisului pe 3 ani

Home Forums Social, politic si administrativ Radu Stroe cere suspendarea permisului pe 3 ani Reply To: Radu Stroe cere suspendarea permisului pe 3 ani

#436
CatalinCatalin
Keymaster

Pai ce zice neica-nimeni asta, eu trambitez de ani buni cu deosebirea ca astia stau pe fotolii inalte si bani multi platiti de noi iar eu latru ca prostul degeaba.
Masurile gasite de el sunt slabe si cu mult in urma derbedeilor din trafic. Se stie ca in Bucuresti unde e jungla Amazoniana a conducerii romanesti se circula pe liniile de tramvai de 24 de ani. De ce? De ce dupa atata timp se mai circula. Nu au masuri? Uite cateva, linii suprainaltate ca la CFR, garduri de protectie, tarusi din fier masiv ( inclusiv in zonele cu linie continua )… Sanctiuni? Pai cum vii cu tampenia asta ca ii suspenzi permisul cand el conduce fara permis??? Uite sanctiuni care ii dor pe jegosi, PUSCARIE cu incepere imediata pentru fapte dovedite clar si pe loc cum ar fi bautura sau permis lipsa sau lipsa de respect fata de autoritati, CONFISCAREA auto pe loc… Astea sunt masuri si nu rahaturile alea. Obligativitatea dotarii auto cu camera video ( e 200ron una cu stick ) si aducerea de probe care sa fie recunoscute in instanta despre fiecare eveniment aparut. De cand ideea asta ca o majoritate de oameni buni si cinstiti cum ar trebui sa fie populatia unei tari, se inclina in fata unor scursuri needucate? Legea o face majoritatea si nu invers.

Comments are closed.