Recent Replies

Recent Topics

Reply To: Testate Personal !

#1292
CatalinCatalin
Keymaster

Ieri am facut cu baietii o iesire de control pe Dunare. Vali nu a fost prea incantat de lipsa capturilor dar eu si cu Bogdan stiam ca trebuie sa vedem locurile astea deoarece sunt locuri cu potential maxim si cu amintiri placute.
Primul pe care l-am vizitat a fost in Zimnicea, Teleorman si se numeste Cheson. Este o statie de pompare a apei din Dunare si prezinta avantajul unori curenti mari in jurul ei, curenti placuti pentru marii avati dar si ochiuri in care apa se intoarce atat in aval cat si in amonte de ea si chiar si o plaja in aval. Deasemeni malul are piatra, un alt lucru placut pentru avat.
Tot in Teleorman dar mai in amonte la circa 60 kilometri este portul din Turnu Magurele, un alt loc in care avatii se simt bine. O fac si datorita salupei politiei de frontiera care este ancorata in port si datorita careia braconajul si chiar pescuitul domestic sunt limitate. Aici printre navele ancorate si printre sufele lor avatii au momente de furie maxima si nu de putine ori am reusit partide frumoase.

Nu uitati ca vorbim despre zona de frontiera in care este necesar acordul politiei pentru practicarea pescuitului. In drumul spre port la Turnu Magurele, pe partea dreapta, gasiti pichetul politiei dar mai comod este sa obtineti permisul de granita pe email.

Nu uitati ca fiecare loc bun in care va trimit e un loc binecuvantat prin faptul ca eu si cu prietenii mei pescari eliberam pestii, si daca si voi veti face la fel POATE vom reusi sa ne mai bucuram de acest sport.

Comments are closed.