Recent Replies

Recent Topics

Alegeri europarlamentare 2014

Home Forums Social, politic si administrativ Alegeri europarlamentare 2014

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #3210
  bogdanbogdan
  Keymaster

  Iar am votat gresit, sau partidele castgitoare au furat din voturile ecologistilor?

  Daca nu se uneste dreapta, ne mananca hotia si incurajarea nemuncii de la urmatoarelor alegeri prezidentiale si parlamentare!

  #3211
  bogdanbogdan
  Keymaster

  Nu inteleg de ce PNL-ul e trist!

  Sint cei mai castgati dupa aceste voturi. Procentele sint corecte, si au scapat de intepatul de Antonescu. Nu mai scriu de ce nu-l inghit, a devenit istorie de cand a facut alianta unui partid liberal de traditie, cu niste fosti comunisti numai de dragul de a ajunge presedinte, sub pretextul ca ei s-au unit numai sa-l dea jos pe Basescu. Mare prost. Cum a putut sa creada ca PSD-ul il va pune presedinte???

  Daca PNL-istii il conving pe Johannis sa vina la conducerea partidului, e posibil sa-l vedem pe neamt presedinte in noiembrie. Ceea ce nu stiu daca ar fi chiar rau.

  #3258
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Sincer mi se pare ca Johannis a devenit un catelus de-al lui Antonescu. Nu prea il mai inghit. Desigur Ponta care este un nesimtit ordinar iese total din discutiile mele!
  Am prognozat ca PSD va lua 30-35% si cred ca am fost pe aproape.
  Ce ma nelinisteste cel mai tare? Faptul ca toti injura PSD ul si totusi ei castiga alegerile. Asta ma duce cu gandul la doua lucruri groaznice, unul, ca psdistii sunt in continuare niste perversi, lasi si ticalosi ascunzandu-si gandurile si interesele murdare fata de noi ceilalti si doi, care imi pare si mai groaznic, ca psdistii astia sunt printre noi, sunt prietenii sau rudele noastre pe care poate nu le banuim…

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.