Recent Replies

Recent Topics

Auzite de la prieteni, virtuali sau necunoscuti

Home Forums Locuri bune si locuri mai putin bune de pescuit Auzite de la prieteni, virtuali sau necunoscuti

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 198 total)
 • Author
  Posts
 • #1115
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Ieri m-a sunat domnul Mihalcea, pescar buzoian, cu care am mai schimbat cateva vorbe despre ultimele partide de pescuit. Mai nou el a pescuit prin zona Stancuta din Braila pe langa statiile de pompare ale canalelor dalate. Era multumit de rezultate si chiar se axase pe rapitori prinsi cu momeala vie. A aflat ca nea Codreanu, cel ce statea in vagonul de dormit de pe malul Dunarii, sta undeva la bloc in Stancuta si nu mai iese din casa din pricina sanatatii subrede. Cei ce au stat pe la el si au mancat un bors de peste probabil ca nu il vor uita. Un alt loc fierbinte unde se spune ca ai putea prinde si 70 kg de caras pe zi de om este canalul Somova-Parches, un loc unde se poate ajunge cu masina si pe ploaie si unde iarasi se spune ca nu prea ar fi braconaj.

  #1118
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Mai devreme m-a sunat prietenul Andrei care a fost cateva zile in Delta cu barcuta lui. S-a lansat joi la apa in Tulcea si a mers in Sulina unde a stat la un prieten bastinas. A prins caras destul de mult pe Dunarea veche si cateva kg de biban pe lacul Lumina dar de avat sau stiuca nu a mai avut parte. Unii spun ca avatul s-ar fi cam retras dar eu stiu ca nu este asa fiindca el mananca bine pana cand ajunge apa la temperatura de 10 grade.

  #1120
  bogdanbogdan
  Keymaster

  Deci vroiai sa spui ca pana la 10 grade putem sa organizam competita ” Mananca Avatu’! ” ?

  #1122
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Cu siguranta ca anul asta am ramas repetent la capitolul avat. Trebuie sa imi regandesc planurile pentru anul viitor, calendarul de anul asta a fost mai mult de forma facut.

  #1125
  bogdanbogdan
  Keymaster

  Calendarul a fost bine facut, dar nu ne-am putut tine de el. E adevarat, ai avut oportunitatile sa ajungi in tarile din nord, mari consumatoare de resurse, mai ales timp. Oricum nu era de ratat asa ceva, cine stie cand o sa mai ajungem.

  #1129
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Da, am avut de ales nordul dar a trecut, anul ce vine ma voi ocupa mult mai mult de Delta si Dunare.
  Daca imi ajuta Dumnezeu sper sa ajung si la barajul Merisani, oriunde ar fi el, fiindca aud ca acolo sunt bibani multi si mari si am mai auzit ca pe langa locurile deja consacrate precum centrala si podul 2 a mai aparut si podul 3.

  #1130
  AvatarAnonymous

  Eu zic sa ai grija cu podurile astea ca acolo mai sunt si babe care daca le vezi imbracate mori

  #1135
  CatalinCatalin
  Keymaster

  O veste noua legata de pescuitul prin diverse zone ale tarii mi-a sosit astazi de la Braila. Anul acesta s-a prins foarte multa stiuca si avat pe Dunare si in baltile si canalele din Insula Mare. Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung si eu sa fac o partida acolo mai ales ca in zona Brailei am pescuit multi ani si am avut multe capturi dar nu la stiuca sau avat.

  #1136
  bogdanbogdan
  Keymaster

  Cam tarziu dpdv calendaristic ti-a venit vestea, pentru anul asta. Vezi cum o strecori si pe Balta Mare in calendarul de la anul.

  #1137
  AvatarAnonymous

  Cu o saptamana sa ajungem noi in Sontea o cunostinta dea mea a fost acolo si a prins intr-o zi un sac de caras si stiuca peste kg .

  #1138
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Daca ne ajuta Domnul si ne da vreme cat de cat buna poate ca nu e tarziu. Dunarea are inca 18 grade si probabil ca dupa frigul de saptamana asta o sa mai scada la 14-15 deci se mai poate. Sa rezolvam mai intai iesirile din calendar adica Maliucul si ce va mai fi.

  #1139
  bogdanbogdan
  Keymaster

  Daca s-a prins un sac pe zi cu o saptamana inainte, incerc sa-mi imaginez cat s-a prins cu 2-3 saptamani inainte. Si la cati pescari am vazut ca mai erau si acum, banuiesc ca in canalul ala nu prea mai era apa, doar caras si marlite.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 198 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.