Recent Replies

Recent Topics

Balta de pescuit in Darasti Vlasca

Home Forums Pescuitul in Giurgiu Balta de pescuit in Darasti Vlasca

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • #713
  CatalinCatalin
  Keymaster

  In comuna Adunatii Copaceni din Giurgiu exista si este deschisa de cativa ani balta de pescuit privata a Asociatiei Sky Angel. Situata pe o suprafata de teren de circa 5000 mp intr-un cadru natural mirific cu salcii si pomi fructiferi, cu sezlonguri, gratar, protap, bucatarie de vara si alte facilitati, balta a fost gandita si este destinata celor ce doresc sa imbine pescuitul sportiv cu agrementul civilizat si linistit. Luciul de apa se intinde pe 2500 mp iar adancimea este de 4 metri. Densitatea de peste este destul de mare la fel ca si varietatea speciilor si vorbim de peste 4 tone de crap romanesc, crap oglinda, cteno, novac, sanger, caras dar si somn, biban, clean sau avat ceea ce permite o larga arie de exprimare. Pe adresa fundatiei veti gasi mai multe detalii, imagini si numere de telefon unde puteti cere relatii suplimentare.

  #871
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Caraseala lejera la umbra prunului.

  #894
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Multe prune anul asta. M-am apucat da tuica asa ca la iarna ma trec pe copca si tuica fiarta.

  #896
  bogdanbogdan
  Keymaster

  Multe prune -> multa tuica -> mult timp la pescuit -> putini pesti, dar multa distractie. Pare o afacere rentabila.

  #898
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Dupa primele estimari productia pare sa se ridice la vreo 800 litri, si va las pe voi sa transformati in hectolitri, deca si cinzace. Se pare ca vom petrece cam 500 de ani.

  #899
  AvatarAnonymous

  Las ca il trimit pe vecinu la tine si in 5 luni o sa mai cumperi . hi hi hi

  #5934
  CatalinCatalin
  Keymaster

  https://www.facebook.com/events/302784563246218/?notif_t=plan_user_invited

  Concurs eveniment pe balta SKY sambata. Chiar daca pestele va fi mofturos, cu siguranta mancarea si bautura vor compensa lipsa lui…

  #14800
  CatalinCatalin
  Keymaster

  A inceput sezonul de pescuit stationar la noi la balta, doar cu circuit inchis adica momentan doar eu si prieteni mei. Carasul dar mai ales ciortanul mananca farte bine, la viermusi dar mai ales la rama. Momentan circula pe fundul baltii la 3,5 metri adancime dar au mai iesit si pe sus la soare. Maine prajeala si poate si un bors, am oprit vreo 10 bucati.

  #15183
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Capturile de astazi arata mai bine. Asta intr-un timp destul de scurt. Pescuitul se face doar de placere si pentru consumul propriu. Densitatea de crap este foarte mare, popularea s-a facut doi ani la rand cu cateva sute de mii de alevii si e nevoie sa mai scoatem din el chiar daca e mic fiindca altfel vor muri curand din lipsa de oxigen. In mod normal ca sa poti asigura oxigenul ai nevoie de de un raport de 10 la 1 intre apa si peste.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.