Recent Topics

Balteni e aproape, deja e prea aproape!

Home Forums Planuri viitoare Balteni e aproape, deja e prea aproape!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • #342
  bogdan
  Keymaster

  Tocmai ce am ajuns de la Maliuc, reusita expeditie organizata de Gabi neamtu de la http://www.infopescuitul.ro, si deja iar sintem condamnati cu o iesire in delta.

  Va anunt ca vineri spre sambata plecam din Bucuresti ( deocamdata doar eu si Catalin in masina, dar e foarte probabil sa vina si prietenul nostru de nadejde Koadele ) la Balteni, pe bratul Sf. Gheorghe. Intoarcerea va fi luni. Ar mai fi un loc disponibil. Masa si cazarea ne este asigurata de natura, sintem la mana Ei.

  Asta e, viata e dura, ne meritam soarta!

  Ar mai fi un loc inghesuit in masina, doritorii pot sa ne contacteze pe forum in acest topic.

  #343
  bogdan
  Keymaster

  Update: mai este 1 loc in masina pentru Balteni in week-end.

  #344
  Catalin
  Keymaster

  In ritmul asta cred ca vom deveni cetateni tulceni cu vize de flotant in Deva si Adunati.

  #353
  Catalin
  Keymaster

  A sosit iarasi ziua Z si iarasi suntem nepregatiti. Pai cum sa fiu pregatit daca nici hainele de la Balteni nu au apucat sa se usuce? Rucsacul cu muscareala e varza, nu mai am muste facute, nimic… Oricum luam trusele pentru confectionat muste la noi iar restul le mai aranjam din mers. In final vom fi doar trei, eu, Bogdan si George si planul de ultima ora este destul de arogant si anume daca nu merge la Balteni unde vom descaleca in dimineata asta pe la ora 4-4.30, ne vom muta pe Chilia undeva in aria canal 36, canal Sireasa, canal Sontea. Cunoscatorii cam stiu despre ce vorbesc. Luni in jurul orei 12 va trebui sa ne intoarcem asa ca timp prea mult nu avem dar vom profita din plin de el. Si va vom tine la curent cu peripetiile.

  #358
  Gabyfly
  Participant

  Eu nu ma supar niciodata,dauneaza foarte grav sanatatii,numai ca unii colegi au suferit de stomac ,eu doar am anuntat ca americanul care a spus ca americanii asculta convorbirile si citesc toate emailurile.E normal ca unii sa fie suparati pe mine .Dar trebuie ca pescarii care o sa ia parte pe viitor la astfel de actiuni sa stie cum sta treaba.Mi-e mi-a placut totul sa fiu sincer,exact cum mi-a placut armata.Daca cineva crede ca spun minciuni nu ma cunoaste bine.Credeti ca dupa sticla aceea de whisky mai mi-am dat seama ce a fost la masa.Nu a-ti vazut ca am intrebat ;cind s-a dat fasole la masa?.Si tocmai ce mincasem.Asa ca mie imi plac aventurile si daca erau fara hrana nu ma deranja ca peste proaspat am mincat si era bun sa stiti,daca aveam si ceva sare era piinea lui Dumnezeu.Si cind am fost pe plaja la Sulina sa filmez era un tip care avea un sarpe in mina si nu e de mirare ca nu era pentru gratar,ca am un var din Constanta si nu l-am mai vazut de 20 de ani dar cind ne intilneam imi povestea cum minca broaste.Si la mine la tara erau niste broaste foarte mari ciortanoae si le pusese gind rau.Acum l-as invata cum sa le prinda la musca artificiala.Sa auzim de bine.Nu bagi niste articole cu extraterestrii sa am si eu ce sacrie ,poate lumea e interesata de intilniri de gradul 3.Ai vazut accidentul din Muntenegru,atita a fost sa fie,degeaba mai zicem ceva,peste planul lui Dumnezeu nu se trece si de multe ori uitam ca sintem calatori si nu stim sfirsitul cind vine.Pina atunci sa ne ajutam si sa avem dragoste si sa ne iubim unii pe altii.Totusi ne vom intilni intr-o zi in cer speram ca in RAI.Domnul sa ne ajute AMIN!Tinem legatura,sa fiti iubiti!

  #360
  Catalin
  Keymaster

  Am revenit acasa dupa trei zile de maraton in Delta. Salut aparitia lui Gabi printre noi si ma bucur ca nu e suparat pe noi. Ma gandesc ca stand in casa cu diavolul si mama diavolului noi parem in fata lui ca niste prunci nevinovati. Mai tarziu imagini si filmari din expeditie.

  #2264
  Catalin
  Keymaster

  Dupa aproape 9 luni am mai ramas doar doi temerari, eu si cu George…

  #6110
  Catalin
  Keymaster

  Balteni e foarte aproape! Maine ar urma sa plecam si nu stiu daca sa incadrez iesirea asta la planuri pe termen scurt sau aventura extrema cu final neasteptat fiindca voi peca cu Gabriel Ivan si cu Viorica, vestita masina-caruta…
  Inca ma mai gandesc ce sa fac.

  #6119
  Catalin
  Keymaster

  Desi e aproape, Balteni e foarte departe. Am anulat plecarea din pricina unor probleme care ma tin pe langa casa saptamana ce urmeaza.

  #14296
  Catalin
  Keymaster

  De data asta Balteniul a reusit sa se apropie iarasi de noi adica de mine si Bogdan. Miercuri noapte am programat o iesire in Delta de vreo sase zile. Punctul de pornire v-a fi desigur Balteni de Sus locul de unde incepem calatoria pe ape iar punctele principale vizate vor fi plajele de la Sfantu si Sulina. Plaja, balaceala si ceva pescuit. Concediu!

  Apa este tulbure deocamdata dar am primit ceva poze de pe bratul Sfantu Gheorghe in care s-ar vedea ca incepe limpezirea

  #15231
  Catalin
  Keymaster

  Au mai ramas doar cateva zile pana la marea iesire in Delta. Chiar daca nu e prima si chiar daca am prins primii avati la streamere la jumatatea lunii martie pe Chilia iesirea asta e altceva. Avem multe sperante mai ales ca prietenii nostri au prins si ei avati la Sulina sau Sfantu. Ca si timp se pare ca vom sta doar 4 zile dar speram sa ne ajunga pentru un tur complet de Delta. Miercuri noaptea ar fi plecarea iar lotul inca nu a fost definitivat, baietii mai au treburi casnice, unul trebuie sa puna niste gresie altul repara televizoare… vedem.

  #15751
  Catalin
  Keymaster

  Miercuri plec in Delta cu George. Ca in fiecare an sunem nerabdatori si plini de speranta. Ultima mea iesire este din august 2020 adica de foarte mult timp. Dunarea este in scadere ca debit si ca temperaturi este in crestere. Conditii bune pentru prins avati. Vom incerca sa filmam cat mai mult din aceasta expeditie si sa postam.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.