Carasi si stiuci pe canalul Sireasa

Home Forums Pescuit stationar Carasi si stiuci pe canalul Sireasa

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • #1052
  Catalin
  Keymaster

  Weekendul trecut am fost plecat in Delta impreuna cu un grup de pescari Buzoieni. Am facut tabara pe canalul Sireasa unde stiam ca se prinde bine la rama rosie caras peste palma si asa a fost. Am prins 20-30 kg de caras de persoana in doua zile, zile in care ne-am distrat si cu stiucile care erau din belsug si care atacau orice naluca.

  #1062
  Catalin
  Keymaster

  In prima zi cand am ajuns pe Sireasa am avut surpriza sa vad trupele de politie de frontiera desfasurate pe apa si uscat facand control la documentele de pescuit si masurand capturile din juvelnice. Tot ce era sub dimensiune se elibera dar fiti fara griji ca cei cu naravuri proaste au avut timp sa ascunda pestii prin masini si au avut grija sa retina in continuare toate pixurile de 20 cm. A fost control la masini si la plecare la capatul canalului dar la fel cred ca era putin superficial. Poate pe viitor sa devina mai duri si mai atenti cu cei ce nu inteleg rolul pescuitului sportiv. Se aude ca urmeaza un proiect de lege prin care sa se accepte pescuitul in rezervatie cu doar 3 lansete a cate 2 carlige maxim. Ar fi cazul fiindca sunt multi nesimtiti care se intind cu 10-12 lansete si ocupa un canal intreg.

  #1064
  Catalin
  Keymaster

  Nea Iliescu impreuna cu un prieten au fost in tinutul Pardina de pe Chilia zilele trecute si au venit cu vestile. Au stat pe canalul Stipoc si au pescuit la caras. Au avut ghinionul sa ii ploua si sa poata iesi din masina doar o zi dar si asa au prins destul caras frumos. Si stiucile sareau tot timpul dar nu au dat cu naluci. Ideea era ca desi toamna pare putin rautacioasa, apa Dunarii are 22 grade ceea ce ne indica faptul ca pestele mananca bine si isi face provizii de grasimi pentru iarna. Noi cei de la muscapunctro pregatim o saptamana de Delta incepand cu data de 25 septembrie.

  #1095
  Catalin
  Keymaster

  Incepe operatiunea „manca carasu” 2013Delta Dunarii !

  #1096
  bogdan
  Keymaster

  Din pacate autorul concursului ” Mananca carasu’! ” nu poate fi prezent la aceasta editie. E ocupat cu bibaneii la barajul Merisani.

  #1097
  Catalin
  Keymaster

  Lotul intregit al clubului Musca Punct Ro face ravagii printre carasii de pe canalul Sireasa. Greutatea medie cantarita a unui exemplar este 400-600 grame.

  #1098
  Catalin
  Keymaster

  Salau pe canal 36

  #1100
  Catalin
  Keymaster

  Am plecat spre casa. George si-a cantarit captura. 23 kg de caras in doua zile. Si noi am prins bine. Ploaia marunta ne-a alungat de pe un dig care devenise deja alunecos…

  #1153
  bogdan
  Keymaster

  Si niste marlite…

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.