Castiga muste prinzatoare !!!

Home Forums Expeditii, Concursuri, Evenimente Castiga muste prinzatoare !!!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 21 total)
 • Author
  Posts
 • #461
  Catalin
  Keymaster

  Ce ziceti baieti, gandim un concurs la care sa punem la bataie cate o linie de muste prinzatoare? Desigur noi, membrii le facem iar castigatorii trebuie sa fie din afara clubului. Faceti regulile. Postari? Capturi?… Sa mai animam putin atmosfera.

  #465
  Catalin
  Keymaster

  Si sa nu uitam ca astazi https://www.musca.ro sarbatoreste prima luna de existenta, sarbatoare marcata de saltul la 9 useri online !!!

  LA MULTI ANI !!!

  #466
  bogdan
  Keymaster

  Merge!
  Avem ce sa dam, dar pentru ce oare?

  Pt cine incepe un topic interesant in seara asta?

  #467
  Anonymous

  Eu zic ca primul care deschide un topic sa primeasca o linie de muste prinzatoare si eu propun sa se mai faca un concurs , sa se distribue situl musca.ro pe facebook iar cel care primeste cele mai multe like-uri intr- o saptamana sa primeasca o sapca, un tricou si o linie de muste toate marca musca.ro. Ce parere ai Admin?

  #468
  bogdan
  Keymaster

  Pai vedem si asta ce spui tu George, dar stai sa vedem si noi tricourile alea apoi sa le facem si cadou. Inca nu le avem.

  #469
  Anonymous

  Pai concursul il facem dupa ce sunt gata.

  #470
  Catalin
  Keymaster

  Eventual cel mai sportiv pescar.

  #1382
  Catalin
  Keymaster

  In iarna asta vom trece la premierea celor merituosi de pe acest forum si ca o surpriza vreau sa stiti ca mustele oferite ca premiu vor fi din colectia 2014, muste foarte prinzatoare pe care eu am inceput deja sa le testez si care sper sa va placa si sa prindeti cu ele cat mai multi pesti.

  #1661
  Catalin
  Keymaster

  Astazi am reusit sa acordam premiul pentru cel mai fidel cititor si scriitor al forumului nostru din 2013. El este BEBEU si impreuna cu Bogdan ne-am deplasat pana acasa la castigator pentru a-i inmana premiul dar si pentru a profita sa mai schimbam cateva cuvinte si sa depanam ceva amintiri. Premiul a constat in 4 linii de muste ULTRA-PRINZATOARE, cate una de oblete, clean, biban si avat si desi nu reprezinta o mare valoare, speram ca Bebeul sa se bucure de el si sa prinda si peste.
  Nu ne oprim aici, vom mai oferi premii, desigur tot muste si streamere, asa ca urmariti-ne.

  #1670
  bebeu
  Participant

  Va multumesc mult prieteni, pentru premiul acordat. Am fost placut surprins de premiul acordat, pentru ca imi doream mult o linie de muste facute de niste profesionisti ca voi, dar si de faptul ca ati venit pana la mine si am reusit sa depanam amintiri placute din Delta, locul unde ne-am cunoscut si vreme de o saptamana am pescuit pe aproape toate canalele din jur.Sper ca altadata sa dispunem de ceva mai mult timp sa putem avea si cativa bebelusi pe langa noi.Abia astept sa pun la treaba cele 4 linii de muste!

  #2035
  Catalin
  Keymaster

  Dau o linie cu muste prinzatoare aluia care ma suna primul!!!
  Mustele sunt marca MB&S adica Marele Boss si fiul (nenascut inca si chiar neconceput ).
  Sunt prin oras si ma plictisesc, as vorbi cu cineva…

  #11588
  Catalin
  Keymaster

  Astazi dupa cum probabil stiti este 20 ianuarie si timpul care ne-a ramas pana la prima descalecare in Delta s-a redus la o luna si restul zile. Nu stim nici noi cate zile fiindca depindem de factorii naturali variabili, cote, vreme, neveste, slujbe… 

  Ne-am propus ca in aceste aproape doua luni ramase de stat pe uscat sa urnim iarasi o forma prin care sa impartim ceva muste, taparine doritorilor care ne urmaresc si au incredere in produsele noastre.

  Nu e usor, romanul este puturos, nu scrie, nu citeste, nu da like… Ar vrea ceva moka dar fara efort sau cu efort minim. Tocmai pentru aceste motive stau si ma gandesc cum sa fac sa le ofer aceste materiale promotionale.

  Voi tine cont de orice fel de semn dat de catre fiecare pescar in decursul unei saptamani adica mesaj sau like pe facebook sau aici. Toate aceste nume adunate vor intra intr-un programel care il va desemna pe castigatorul acelei saptamani urmand sa primim apoi datele de expeditie de la fericitul pescar.

  Urmeaza deci 6-7 saptamani in care vom pune la bataie tot atatea taparine, legale, cu doua carlige, probabil fara contra, pentru categorii diferite de pesti.

  Valoarea acestor materiale nu este mare si nu cred ca gestul nostru este unul iesit din comun, poate doar faptul ca printre aceste muste sau streamere vor fi si cateva mai deosebite sa va atraga cumva atentia.

   

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 21 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.