Recent Replies

Recent Topics

Cazul Huidu

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #715
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Accidentul provocat de Serban Huidu din care se stie ca au rezultat trei persoane decedate, a lasat un gust amar tuturor celor implicati sau nu mai ales dupa aflarea verdictului. TREI MORTI fara o zi de inchisoare! O atitudine sfidatoare a lui la adresa noastra a tuturor. Zeflemist. Asa cum era zi de zi. Judecatorii au sters cu buretele viata celor trei nevinovati. In urma cu cateva zile un alt caz mi-a atras atentia si anume ca tatal lui Serban a fost agresat in propriul restaurant. Ma intreb ce sentinta va primi agresorul si sunt tare curios sa le pun intr-o balanta pe ambele, tata si fiu si sa vad distanta dintre agresiune si tripla crima masurata de judecatori.

  #730
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Vreau sa stiti ca nu am nimic personal cu Serban Huidu, nu mi-e simpatic si nu mi-a fost niciodata dar nu am nimic impotriva lui personal. Fapta lui insa nu pot sa o diger. Eu consider ca atunci cand faci o scoala de soferi si dai un examen iti dai seama ca orice incalcare a decretului inseamna ca pui ceilalti participanti la trafic in pericol. Pentru ce exista trecerile pentru pietoni si esti obligat sa opresti cand ii vezi? Nu e logic sa iti dai seama ca daca ei trec si tu nu opresti, ii vei lovi si probabil omori? De ce e interzisa depasirea pe linie continua? in curbe fara vizibilitate? Dece sunt limitari de viteza langa treceri, scoli,curbe? Nu e normal sa te consider ucigas daca tu stii toate astea atunci cand faci scoala de soferi si cand dai examen? Daca toate aceste ingradiri sunt facultative, ce rost mai au? Pentru ce l-au mai judecat?

  Ieri s-a dat verdictul in cazul lui Ariel Castro care a sechestrat si torturat trei persoane. CUTREMURATOR VERDICT !!! Inchisoare pe viata plus 1000 de ani plus imposibilitatea eliberarii vreodata !!! Si totusi, TOTUSI, acele femei traiesc bine mersi si isi vor continua viata pe cand victimele lui Serban sunt in pamant pentru vecie.

  #789
  AvatarAnonymous

  Se pare ca atacatorul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile si este acuzat pentru ultraj contra bunelor moravuri. Iar parintii lui Huidu sunt asteptati sa depuna declaratii.

  #794
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Revin cu unele intrebari care ma osedeaza si anume, daca Serban este liber dupa ce a omorat trei oameni, de ce este Gigi Becali in arest? Cine si cu ce cantareste dreptatea in tara asta? De ce unul care fura o gaina este arestat si inchis si unul care ia o viata nu? Nu mai este viata lucrul cel mai de pret de pe pamant?

  #830
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Principesa Irina a fost arestata in SUA. Ea este acuzata ca a organizat la ferma ei lupte de cocosi ilegale. Trei capete de acuzare pentru care risca 5 ani, o amenda de 250.000 dolari si sechestru pe ferma.

  Atat acuzatiile cat si faptele ( LUPTE DE COCOSI ) sunt mult mai grave decat uciderea a trei persoane din nepasare, inconstienta, aroganta, tembelism…

  #833
  AvatarAnonymous

  Da mai dar acolo este America iar aici Romanica. Ce naiba doar Romania este tara tuturor posibilitatilor.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.