Cineva ma striga in noapte!

Home Forums Pe unde am pescuit in ultimul timp Cineva ma striga in noapte!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #882
  bogdan
  Keymaster

  Niste nesimtiti m—au trezit cu noaptea—n cap. Ma striga si ma injura. Sint avatii din Lugoj de pe Timis. Nu—i mai suport. Dupa amiaza mustele imi vor reabilita onoarea in fata acestor obraznici ingamfati.

  #883
  Catalin
  Keymaster

  Supara-ma tu cu Lugojul tau ca abia astept sa plec la Cheson sa testez o lanseta dragalasa. Pestii nici muste nu vor mai vrea…

  #884
  bogdan
  Keymaster

  Niste lasi avatii astia de la Lugoj. Au disparut cu desavarsire pana la sosirea mea. S-au ascuns in locuri necunoscute de mine si taceau ca porcii in papusoi.

  Timisul era mic si mirosea urat in zona orasului, mai sus oamenii faceau baie. In alte locuri n-am mai cautat, termometrul din oras arata 45 gr. la ora 15.00.

  Am mai facut 2 opriri pe Mures la Vetel si la Mintia, apa maronie, tulbure si urata, albiturile sareau speriate de ceva rapitori, dar nu a avut nici unul curaj sa se puna cu mustele mele. Nici cu voblerele si rotativele pe care le-am incercat.

  Cred ca inca nu e vremea avatului si mai trebuie asteptat 1-2 saptamani sa se racoreasca putin vremea sau sa cada niste ploi mai consistente.

  Du-te Cataline si testeaza, apoi ofera-mi un pret nesimtit pe lanseta aia dragalasa, incat sa nu te pot refuza ( din 4 cifre RON )! O sa vezi ca la nici un an de experienta, deja se descurca foarte bine.

  #885
  Catalin
  Keymaster

  Zici ca mirosea apa urat in Lugoj? 😛
  Cunosc un nene acolo pescar, sportiv zice el dar care ia acasa pestele prins si in prohibitie ( avati) si care minte ca ii elibereaza dar in pozele cu care se lauda apare siragul de agrafe la el in prohibitie si poze cu pestii acasa decedati. Ma gandesc ca la cat de mult minte e normal sa se imputa si apa aia. Eu vazand ce reusite ai avut tu m-am hotarat sa mai stau pe acasa cateva zile bune. O bere rece combinata cu un internet nu strica
  .

  #886
  bogdan
  Keymaster

  Iar ma striga si ma batjocoresc obraznicii aia . R?zbunarea va fi crunta, doar sa mai treaca putin timp.

  Sa sti ca de la minciunile cunoscutului tau s-a imputit apa, ca parca era si o pojghita de gheata la mal.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.