Recent Topics

Concursuri si premii in 2014

Home Forums Expeditii, Concursuri, Evenimente Concursuri si premii in 2014

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 19 total)
 • Author
  Posts
 • #2063
  Catalin
  Keymaster

  In 2014 speram sa facem mai mult decat in 2013 atat pentru noi cat si pentru prietenii si cititorii nostri.
  Unul dintre proiecte este si premierea unui cititor-scriitor al forumului sau al magazinelor noastre, iar premiul va consta intr-un kitt complet de flytying pentru incepator adica menghina, ustensile si consumabile.
  Deocamdata nu stiu sigur dupa ce criterii vom acorda kittul dar cu siguranta persoana va trebui sa il merite, sa simtim ca il doreste si ca are nevoie de el. 😉
  Deasemeni vor mai fi si premii constand in muste si linii cu muste.
  Si alte surprize…

  #2500
  golden fish
  Participant

  Catalin,mai este valabila ideea cu concursul pe 2014 ca eu ma bag(nu stiu inca ce trebuie sa fac dar ma intereseaza )si cu ocazia asta ca tot e prohibitie ne mai mobilizam si noi pe forum.Ce zici?

  #2505
  Catalin
  Keymaster

  Orice idee buna trebuie si va fi promovata. Sigur vom face ceva cadouri la sfarsitul anului si cred ca le vom acorda dupa ce ne va spune inima adica celor care sunt alaturi de noi. Cum momentan nu sunt chiar atat de multi sarcina ne va fi usoara.
  Anul trecut Bebeul a fost premiat pentru faptul ca ne-a surprins placut cu prezenta lui pe forum, atat cat a putut el dar mult mai mult decat altii de la care aveam asteptari. Cu siguranta un premiu il vom da pentru consistenta articolelor si a informatiilor, in fine e loc pentru multe, muste avem destule asa ca…

  #3662
  Catalin
  Keymaster

  Ieri am participat la concursul despre care vorbeam vineri. A fost o iesire foarte placuta, un concurs de pescuit din barca cu motor desfasurat pe Dunare in locul numit La Crăci. Concursul a fost organizat de baietii de la hartapescar.ro in colaborare cu clubul nautic San Giorgio, barciinbagaje.ro si altii care s-au achitat cu brio zic eu de sarcina acestei organizari.
  S-a pescuit din barca 9 ore langa insula mica de langa Mocanu, pe partea dinspre bulgari. Au existat si castigatori la categoriile cea mai mare captura, cantitate si au fost si premii generoase, excursii in Delta Dunarii, scule, accesorii, s-au dat participantilor materiale promotionale, sepci, lotiune si crema pentru tantari, pachetel cu mancare si apa…
  Eu si cu Marius am pornit cu caiacele odata cu ceilalti participanti si ne-am oprit pe parcursul celor 7 kilometri pentru odihna si pescuit de cate ori am simtit nevoia. Am prins si cate un salau sau avat dar asta a contat mai putin.
  La intoarcere am pornit mai devreme fiindca am vrut sa ne testam fortele padeland in amonte pe Dunare, lucru pe care l-am si reusit desi vantul a suflat tare din fata si valurile ne-au incetinit si ele mult. Personal am reusit sa urc 3 kilometri si sunt tare mandru de mine, fiindca sunt un biet amator intr-ale caiacului si nu mai sunt nici la prima tinerete…
  Eu am intarziat la festivitatea de premiere dar mi-a spus Marius ca toti cei prezenti au aplaudat puternic atunci cand George Dragne a mentionat efortul nostru de a le fi alaturi si asta m-a facut sa ma simt special.
  La finalul festivitatii s-a servit si o masa cu gratar, mici, suc si bere.
  .

  #3731
  Catalin
  Keymaster
  #3805
  Catalin
  Keymaster
  #4977
  Catalin
  Keymaster

  Concurs in scop caritabil cu premii pe balta noastra din Dărăşti Vlaşca in weekendul ce urmeaza. Detalii maine!!!

  #4990
  Catalin
  Keymaster

  http://www.camin-pentru-batrani.ro/articole-camin-batrani/concurs-de-pescuit-sportiv-act-de-caritate-pentru-caminul-de-batrani-sky-angel-1326

  Aici gasiti toate datele despre concursul de pescuit unde s-ar putea sa iesiti in castig cu o placuta zi de agrement, pescuit, mancare si bautura plus premii si alte surprize.

  #5116
  Catalin
  Keymaster
  #5135
  bogdan
  Keymaster

  S-a terminat concursul? Cati participanti au fost si cat s-a prins? Si binenteles cata bere s-a consumat?

  #5136
  golden fish
  Participant

  Buna Bogdan,chiar ma intrbam ce e cu tine de nu ai mai aparut.Cat despre concurs imi pare rau ca sunt asa departe ca participam si eu,dar oricum cred ca a iesit frumos si toata lumea s- a simtit bine.

  #5137
  Catalin
  Keymaster

  Maine voi incerca sa adun toate datele, mi-e si frica sa le contabilizez dar a fost bine…

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 19 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.