Recent Topics

Cuba – pamant roditor

Home Forums Expeditii, Concursuri, Evenimente Cuba – pamant roditor

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #3352
  admin
  Spectator

  Cu gandul la o clima mai calda am ajuns virtual in Cuba. M-au impresionat cateva chestii despre care nu stiam, cum ar fi faptul ca salarul mediu este de 19$/luna ( mai putin de 70 ron/luna )! Pana nu demult cetatenii nu aveau dreptul sa detina telefon mobil sau calculator PC. Dupa destramarea URSS, importul de petrol si chimicale folosite intens in agricultura au disparut. Dar, cu un oarecare efort din partea auoritatilor agricultura Cubei a devenit una organica, ECO. Acum in Cuba sint interzise prin lege folosirea chimicalelor in agricultura. Prin restructurarea industriilor agricole, prin eforturi științifice pentru găsirea de soluții organice, Cuba a reușit rapid să convertească cu succes toată agricultura la producția organică. În ziua de azi, numai agricultura organică este permisă de lege. Oare la ei cum se poate?

  In rest se pare ca e o tara frumoasa locuita de niste oameni care abia asteapta turistii ca sa profite in toate felurile posibile de pe urma lor. Multe plaje, pescuit oceanic si pe rauri, cocktail-uri cu umbrelute si femei frumoase.

  #3353
  admin
  Spectator

  Oare gasim un caiac sa ne duca pana acolo? Pe harta nu pare foarte departe.

  #3354
  admin
  Spectator
  #3355
  Catalin
  Keymaster

  Seamana ca si spectaculozitate cu partidele mele de obleti din Comana. 🙄

  #3356
  bogdan
  Keymaster

  Doar ca astia mi se par ceva mai mari.

  #3357
  golden fish
  Participant

  DA SI MIE MI SE PAR O IDEE MAI MARI DECAT AVATII,DA DE UNDE ,VRABIA MALAI VISEAZA….

  #3358
  golden fish
  Participant

  CRED CA AS PUTEA TRAI ACOLO MAI BINE CA AICI,ACOLO CEL PUTIN MANANC CE PRIND SI SLAVA DOMNULUI AM CE SA PRIND ,NU CA LA NOI.

  #3359
  Catalin
  Keymaster

  Hai nu va mai plangeti, de maine e liber la pescuit!!!
  Ce mai conteaza ca nu avem ape …

  #3363
  bogdan
  Keymaster

  Pana ieri a fost prohibitia. De azi se poate pescui. Din pacate ploua, si nu pare sa se imbunatateasca conditiile nici pentru maine. Si de poimaine iar la munca…………………

  #3367
  golden fish
  Participant

  Ce bine ca s-a terminat prohibitia,de azi am sa ma pot duce ,legal,sa vad cat au mai crescut apele,cu cat au mai depasit cotele, cat s-au mai tulburat,nu-i asa ca e misto?….

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.