CUM SCAPATI DE RECLAME? SIMPLU.

Home Forums Social, politic si administrativ CUM SCAPATI DE RECLAME? SIMPLU.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #1706
  Anonymous

  Adblock Plus – pentru navigare fara batai de cap
  Adblock Plus este o extensie de browser web dezvoltata initial pentru navigatorul web Mozilla Firefox, iar la ora actuala exista si o versiuni pentru navigatoarele Google Chrome si K-Meleon.
  Principiul de functionare al acestei extensii este urmatorul: se analizeaza con?inutul paginilor, se compara acesta cu o lista de situri bine cunoscute care furnizeaza anunturi (de exemplu: retelele Google Adsense, 2Parale, eMAG ProfitShare, etc). Elementele din pagina care ar trebui servite din acest sit sunt eliminate din structura HTML a paginii, iar corespondentele lor vizuale (imagine, animatie flash, etc) nu mai sunt afisate.
  Pentru ca listele de ‘situri bine cunoscute ca furnizoare de reclame’ nu au cum sa includa tot continutul de tip reclama, este posibila dezactivarea selectiva a blocarii reclamelor pe situri, pagini individuale, sau chiar pe elemente grafice individuale.
  Eu il folosesc de ceva timp si sunt foarte multumit.
  De aici il puteti descarca https://addons.mozilla.org/ro/firefox/addon/adblock-plus/

  #1707
  Catalin
  Keymaster

  E ok dar ia spune-mi, pentru reclamele de la televiziuni care ti se baga pe gat cu forta in timpul programelor nu poti sa ne scapi? CNA vad ca nu poate, la fel cum nu poate sa ne protejeze in ultimii 20 de ani de nesimtitii care atunci cand baga reclamele dau sonorul mult mai tare si esti mereu nevoit sa umbli la sunet. Sau de reclamele mincinoase de genul cea mai buna pasta de dinti…, singura apa minerala… cea mai buna margarina… ?
  Ai vreun program pentru asa ceva? Chiar si crakuit?

  #1708
  bogdan
  Keymaster

  Eu vreau mai multe reclame la TV, de-alea cu absorbanti si cu aripioare!

  #1709
  Anonymous

  Exista o posibilitate, nu te m-ai uiti la tv. Eu in ultimi ani ma uit foarte putin la tv si de obicei nu la programele astea nesimtite gen pro tv s-au antena1. Au numa emisiuni de rahat si nimic educativ, pacat ca se uita foarte multi copii iar parintii nu realizeaza cat rau le fac. Televiziunea din punctul meu de vedere este un mod foarte usor de a prosti lumea, iar la noi a reusit intr-o proportie foarte mare. Am foarte multe exemple pe care le pot da dar ma abtin.

  #1710
  Anonymous

  Ca sa nu se inteleaga gresit un anumit lucru am sa subliniz faptul ca am fost prin multe tari iar in unele am stat destul de mult timp CA LA NOI LA NIMENI CU TELEVIZIUNEA, IN AFARA NU SE DA ASA MULTA PROSTIE CA LA NOI, IAR ASTA SE SI VEDE. SE POATE FACE O COMPARATIE INTRE BERIN SI BUCURESTI DE EX. STAI 10 MINUTE IN CENTRU FIECARUI ORAS SI AI SA VEZI UNDE SUNT M-AI MULTI OAMENI ,,CIVILIZATI”.

  #1711
  Catalin
  Keymaster

  Mai este o varianta, sa ne mutam intr-o zona lipsita total de asa zisa civilizatie, Delta Dunarii. Fara tv, net si alte contacte cu lumea asta. Macar cateva saptamani pe an, 6,7,8.

  #1712
  bogdan
  Keymaster

  Televiziunile comerciale traiesc din reclame. Dar televiziunea nationala încaseaz? abonamente si mai primeste bani si de la bugetul de stat. De ce mai baga reclame? Si tot sint pe pierdere!

  #1713
  Catalin
  Keymaster

  ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓

  #1718
  Anonymous

  Pai tot ce este de stat este in pierdere.

  #1722
  bogdan
  Keymaster

  M-am gandit azi noapte si am descoperit misterul de la TVR. Pai la ce emisiuni proaste au, astia platesc reclamele ca sa le poata difuza si sa mai faca ceva rating.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.