Recent Replies

Recent Topics

Probleme, ciudatenii, calamitati

Acasă Forumuri Pescuit si agrement in Delta Dunarii Probleme, ciudatenii, calamitati

Acest subiect conține 8 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de Catalin Catalin acum 3 ani, 1 lună.

Vizualizare 9 articole - 1 la 9 (din 9 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #269
  Catalin
  Catalin
  Keymaster

  Mereu am spus-o si am sa o repet ca Dunarea si Delta Dunarii sunt doua lucruri total diferite. Cand nimeni nu prinde nimic pe Dunare, e foarte posibil ca in Delta sa sara pestii singuri pe mal. Eu de cate ori ma satur de Giurgiu sau Islaz unde braconajul face legea, pun repede de o Delta si astfel imi refac fortele. Am incercat pescuitul in Delta in toate lunile anului, am facut acolo, Paste, revelion, vara sau iarna si fie ca apa e mica si scade sau mare si creste, pestele il gasesti pe acolo pe undeva. Dupa doua saptamani de pescuit prin Europa ii spuneam lui George ca mi-e dor de Delta. Are ea un farmec aparte…

  #4047
  Catalin
  Catalin
  Keymaster

  Va mai delectez cu o imagine culeasa de pe internet si nu vreau sa ii judec pe protagonistii acestui peisaj, vreau sa va las pe voi sa judecati daca e bine sau rau ceea ce se vede acolo, bagajerie carata ( partea de intoarcere ), sacii cu peste…
  Pentru cunoscatori dar si pentru ceilalti, pensiunea este in Crisan, se vede pe partea opusa iesire buclei de Dunare Veche dinspre Mila 23.

  #6760
  Catalin
  Catalin
  Keymaster

  Iarna a batut la usa, e vremea amintirilor, bilanturilor si planurilor viitoare. Va e dor de Tulcea? Stiti cate luni trebuie sa mai treaca pana cand vom fi pe acea faleza? Si cat de greu vor trece?

  #6785
  Nelu
  Nelu
  Participant

  ca pescar mi-ar place sa locuiesc in Tulcea, insa este o zona cu multa umiditate care face rau la oase, gerul se simte mai intens, asa ca prefer zonele mai putin umede, si la munte este frumos-ca si la Tulcea(sau in Delta) dar frumusetea dureaza vreo patru-cinci luni pe an!

  #8763
  Catalin
  Catalin
  Keymaster

  Doi baieti simpatici, pescari de rapitor, au fost in weekend la o pescuiala intr-o incinta privata ( canal ) de pe langa Enisala. Desi vremea a fost oarecum potrivnica, ploaie, vant si frig, pescarii si-au facut din plin datoria si au capturat cateva stiuci frumoase. Capturi de 1,5, 2,5 sau 4,5 kilograme. S-a capturat si un biban gras si rosioare la stationar.

  #9720
  Catalin
  Catalin
  Keymaster

  Iata alte imagini culese de pe internet, imagini care nu cred ca le fac cinste nici celor din imagini dar nici celor de la pensiune care incearca sa isi promoveze astfel afacerea.

  Sunt un pic indignat, si cei care le comentau erau, si as vrea sa repet, domnilor, daca totusi considerati ca e un lucru bun sa luati acasa tot pestele prins, indiferent de limita de greutate sau dimensiune, macar nu mai aratati si altora…

  #9752
  Catalin
  Catalin
  Keymaster

  An bun pentru prinderea stiucii, an greu pentru specie…

  #9754
  Catalin
  Catalin
  Keymaster

  Comentarii made in Romania si made in Danemarca…

  #10195
  Catalin
  Catalin
  Keymaster

  Invazie de peşti morţi în Delta Dunării

  Lacurile și canalele din Delta Dunării au fost invadate de pești morți din cauza caniculei și a nivelului scăzut al apelor. S-au înregistrat mortalități piscicole încă de la începutul sezonului de pescuit. Primele sesizări le-am primit din partea asociațiilor din zona complexului Razim-Sinoe. Au urmat Șontea-Fortuna, Gorgova-Uzlina, Matița-Merhei, Roșu-Puiu. Situația este critică, pentru că toată partea de vest a Deltei e uscată, iar dacă nu este uscată, apa are o adâncime foarte mică și oferă condiții de pescuit doar păsărilor’, a declarat președintele FOPPDD, Dan Verbina. În acest context, pescarii din Delta Dunării nu-și vor putea îndeplini capturile alocate pentru acest an de către autoritatea de mediu, iar cele de anul viitor ar putea fi diminuate.

Vizualizare 9 articole - 1 la 9 (din 9 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Comments are closed.