Recent Topics

Eliberarea, vizarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv 2014

Home Forums Legi, decrete, regulamente Eliberarea, vizarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv 2014

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 41 total)
 • Author
  Posts
 • #1991
  Catalin
  Keymaster

  Recreativ/Sportiv

  ELIBERAREA / VIZAREA PERMISELOR DE PESCUIT RECREATIV / SPORTIV PENTRU ANUL 2014

  PROGRAM:

  SEDIUL CENTRAL – Luni – Vineri 08:30—16:30

  Filiala Regionala Moldova – Vineri 08:30—16:30
  Filiala Regionala Muntenia – Vineri 08:30—16:30
  Filiala Regionala Oltenia – Vineri 08:30—16:30
  Filiala Regionala Transilvania – Vineri 08:30—16:30 la toate punctele de lucru (Timisoara,Arad,Oradea,Deva,Satu Mare, Baia Mare,Cluj,Sibiu,Tg-Mures)
  Directia Maritima – Vineri 08:30—16:30

  Practicarea pescuitului recreativ/sportiv pentru anul 2014 se face în baza permisului de pescuit recreativ/sportiv, a chitantei privind plata taxei de autorizare pentru anul 2014 sau a talonului de pensie, dupa caz.

  Chitanţele privind plata taxei de autorizare, precum şi taloanele de pensie, însoţite de timbrul fiscal în valoare de 2 lei, se vor viza de către personalul structurilor regionale ale A.N.P.A., sau de către reprezentanţii asociaţiilor de pescari (recreativ/sportiv), legal constituite, aflate în evidenţele A.N.P.A., după caz, cu respectarea reglementărilor în vigoare.

  Informatiile provin de la ANPA iar mai jos aveti tabelele cu filialele regionale ale asociatiilor de pescari si a zonelor unde isi desfasoara activitatea, tarifele practicate, telefoanele unde ii gasiti…

  #1997
  Catalin
  Keymaster

  Astazi am sunat la Giurgiu la ANPA si am aflat ca permisele se vizeaza pe baza celor scrise mai sus adica timbrul fiscal de 2 ron, chitanta de 30 ron ( 10 sau 0 , studenti sau pensionari ) de la trezorerie, permisul-card si copii de pe acestea plus act identitate. Se lipeste timbrul, o stampila si o semnatura si liber la pescuit legal.
  La Giurgiu programul este doar lunea dar e bine sa sunati inainte, iata si telefonul. Este o doamna draguta.
  ANPA Giurgiu – 0747287441.

  #1998
  bogdan
  Keymaster

  Eu am permisul de pescuit facut la APS HUNEDOARA, daca vraeu sa pescuiesc pe MURES TRONSON 1, trebuie sa-mi fac permis si la AJVPS HUNEDOARA, ceea ce mi se pare o tampenie. De ce nu reglementeaza ANPA acest aspect? Ar fi fost suficient sa se plateasca doar taxa saptamanala sau lunara sau anuale daca vreau sa pescuiesc in alte zone decat cele care sint administrate de APS HUNEDOARA.

  #1999
  Catalin
  Keymaster

  Pai asa este domnu’, daca esti membru undeva sau nu esti nu conteaza, ai nevoie de permisul ANPA ca sa te numesti pescar apoi cu permisul intri pe https://www.musca.ro si cauti in tabelele cu asociatii tronsonul pe care doresti sa pescuiesti, vezi cine il administreaza si suni la numarul de telefon gasit in tabel. ANPA in marinimia ei a stabilit niste tarife maximale pentru cei ca tine, saptamanale, lunare si anuale.

  #2003
  bogdan
  Keymaster

  Bag de seama ca nu s-a inteles ce am scris. Am permis ANPA facut la AVPS HUNEDOARA. Vreau sa pescuiesc pe o apa a AJVPS HUNEDOARA. AJVPS HUNEDOARA nu-mi cere taxa de 5-15 lei, imi cere sa-mi fac PERMIS NOU SI LA AJVPS HUNEDOARA!!!

  Deci inca un permis ANPA!!!

  #2004
  Catalin
  Keymaster

  Nu se poate face permis ANPA decat o singura data, se face pe baza de CNP si exista o baza de date unde cica se verifica chestia asta.
  Practic, in Romania orice se poate intampla.

  #2005
  Catalin
  Keymaster

  In lupta mea contra braconajului astazi am fost la Giurgiu si mi-am achitat taxa de 30 ron pentru permisul de pescuit. Cu chitanta, copie xerox, CI plus copie, card ANPA plus copie si timbru fiscal am mers la sediul ANPA si in 2 minute am devenit pescar cu acte in regula.

  #2039
  Catalin
  Keymaster

  Cand esti pescar de Dunare si iubesti pescuitul practicat in legalitate atunci negresit trebuie sa ai de-a face si cu politia de frontiera. Asa am facut si eu, am terminat cu vizarea permisului ANPA pe 2014 si m-am apucat sa obtin avizele de pescuit pentru zona de frontiera. Tinta mea pentru anul asta va fi pescuitul pe Dunare intre Severin si marea cea mare asa ca am luat adresele de email al tuturor inspectoratelor judetene ale politiei de frontiera care ma intereseaza si am trecut la treaba. Vorbim de IJPF Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu si Calarasi si de Garda de Coasta pentru Tulcea.
  Iata lista actelor care trebuiesc scanate si trimise: carte de identitate, permis ANPA si chitanta de la trezorerie care trebuie sa contina si stampila de la ANPA ( vedeti imaginea de mai sus ).
  Pentru Giurgiu si Calarasi mai este necesara si o cerere pe care o gasiti mai jos, cerere care se completeaza si se scaneaza.

  Primul rezultat obtinut a fost de la IJPF Olt care mi-a trimis avizul in 24 ore, deci se poate. Iata si adresa lor, Corabia, Strada Carpati, nr.105, cod 235300
  Telefon: 0249/564555
  Fax: 0249/560566
  E-mail: ijpf.olt@mai.gov.ro.

  Va tin la curent cu rezultatele demersurilor din fiecare judet si cu pasii pe care trebuie sa ii urmati.

  #2055
  Catalin
  Keymaster

  Tocmai a sosit emailul de la Calarasi cu avizul aferent. Ce vreau sa remarc este textul din susul paginii si anume:

  FIR INTINS!
  Si daca constatati savarsirea de fapte ilegale sau un comportament necorespunzator al colegilor mei, va rog sa ma contactati. O zi buna!

  Felicitari STPF Calarasi si multumesc pentru promptitudine!
  Iata si adresa la care am trimis actele scanate: ijpf.giurgiu@mai.gov.ro , apoi ei au redirectionat catre serviciul de presa iar avizul l-am primit de la ijpfcl@ijpfcalarasi.ro

  #2058
  Anonymous

  O bila alba pentru ei din partea mea.

  #2059
  bebeu
  Participant

  Intr-adevar este ceva nou, care te surprinde placut ! Bravo lor!

  #2060
  Anonymous

  Gata. Am obtinut si eu permisul de pescuit sportiv de la ANPA

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 41 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.