Recent Topics

Noutati musca.ro in galerii, forum, youtube, facebook

Home Forums Dimineata la cafeluta Noutati musca.ro in galerii, forum, youtube, facebook

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 118 total)
 • Author
  Posts
 • #1031
  Catalin
  Keymaster

  Va invit sa studiati cu atentie galeriile cu imagini, capturi si muste deoarece periodic vom pune noutati. Veti gasi imagini vechi cu locuri de pescuit din Delta Dunarii, malurile Dunarii, balti, rauri dar si altele mai noi cu locuri bune de pescuit din alte tari sau pur si simplu locuri frumoase care merita vizitate. Din Delta pozele acopera toate cele trei brate, Sfantu Gheorghe, Sulina si Chilia si includ si bratul Tulcea apoi canalele si zonele cele mai ravnite de pescari dar si de turisti cum ar fi Balteni, Mahmudia, Murighiol, Dunavat, Sulina, Crisan, Mila 23, Maliuc, Partizani, Pardina, canalele 36, Stipoc, Litcov, Sireasa, Sontea, Razboinita, Olguta, Dranov, Lipovenilor, Dunavat sau Uzlina. Din zona lacului Razim amintesc locurile din Colina, Sarinasuf, Iazurile, Jurilovca, Perisor sau Enisala. Pe Dunare imaginile incep de la Orsova si se termina la Tulcea si amintesc doar cateva mai dragi mie, Islaz, Turnu Magurele, Zimnicea, Giurgiu, Calarasi, Cernavoda, Giurgeni, Stancuta, Gropeni, Braila, Macin, Revarsarea, Parches, Somova. Mai sunt si vor mai fi puse imagini din Insula Mare a Brailei, canalul Filipoiu si Corotisca sau balta Blasova, marile sau mai micile rauri, Olt, Siret, Prut, Mures, Buzau, Bistrita, Timis, baraje precum Siriu, Paltinu, Bicaz, Ciuslea, Avrig, Izbiceni, balti din jurul Bucurestiului din Giurgiu, Braila, Ialomita si multe alte locuri.

  #1032
  Catalin
  Keymaster

  Tarile in care noi am pescuit si din care am cules informatii despre pescuit si imagini le veti gasi tot aici si amintesc Ungaria, Moldova, Austria, Germania, Italia, Franta, Suedia, Norvegia, Danemarca, Cegia, Slovacia… Veti mai gasi imagini cu prieteni pescari mai vechi sau mai noi, bastinasi sau oameni care va pot ajuta cu cazare sau barci in diferite zone. Imaginile cu capturi va pot ajuta sa cunoasteti cu ce specii de pesti va veti intalni prin locurile pe unde am umblat si noi si desigur veti gasi la galeria de muste si modelele de muste cu care noi pescuim.

  #1034
  bogdan
  Keymaster

  Ai uitat de Florida. Oricum nu mai gasesc pozele, pe vreamea aia nu aveam digital, doar pe hartie…..

  #1035
  Anonymous

  Si din Cipru o sa oferim ceva informatii cu speciile de pesti si obtinerea permisuluinde pescuit

  #1058
  Catalin
  Keymaster

  Noi imagini in galeria foto si capturi !!!

  #1201
  Catalin
  Keymaster

  Am primit imagini proaspete in sectiunile Galerie si Capturi, imagini de pe canalul Sireasa si de la Maliuc din iunie, cu Bebeu, Seby, Florin, Bogdan, MB, Ivan I Gabriel si Gabi Neamtu.

  #1228
  Catalin
  Keymaster

  Ce ziceti de o filmare cu stiuculita eliberata ieri? O gasiti pe canalul nostru youtube…

  #1277
  Catalin
  Keymaster

  Au aparut in sectiunea capturi cateva rosioare frumoase.

  #1682
  Catalin
  Keymaster

  Astazi va invitam sa vizionati pe pagina de youtube ultimile doua filmari de la Cernavoda. Una va prezinta prinderea avatului cu carlig fara contra si este un indemn adresat pescarilor sportivi carora le pasa de siguranta pestilor prinsi si eliberati.

  #1969
  Catalin
  Keymaster

  Pe canalul nostru de youtube a inceput incarcarea filmelor cu sutele si miile de capturi realizate de noi in anul 2013!
  Atentie pescari din zona de sud a capitalei!
  Veti gasi in filmele noastre locurile exacte unde pescuim, tipul de muste, monturi, ora… TOT, TOT !
  Fara secrete si fara GOGOSI!

  Deja aveti doua filme cu avat si clean frumosi pe raul Arges. Daca aveti intrebari va astept…

  #2160
  Catalin
  Keymaster

  Aparitii noi in galeria videourilor de pe youtube!!! Avem doua superbe selectii, una cu pescuit si eliberat de avati din Delta Dunarii iar cealalta cu pescuit la macrou in Norvegia. Ambele din 2013. Nu ratati !

  #2181
  bebeu
  Participant

  Abia astept sa le vizionez !

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 118 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.