Hotii de pe balta Izvoru din Giurgiu

Home Forums Pescuit pe bălți private Hotii de pe balta Izvoru din Giurgiu

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #4111
  Catalin
  Keymaster

  Citeam mai devreme despre o patanie urata a unor pescari bucuresteni pe balta Izvorul din Giurgiu, o balta pe care ma duceam si eu candva. Au fost 10 persoane in weekendul trecut si au pescuit si ei ca oamenii normali, au mancat, au mai baut apoi pe la corturi fiecare. Pe la ora 3 dimineata cand ultimul ratacit vroia sa se culce si el, a zarit pandarii care stateau pe burta dupa un cort pregatiti de furat. A dat alarma si i-au fugarit fara sa ii prinda. Se presupune ca ar fi in legatura cu paznicul care a fost sunat si care nu a mai raspuns la telefon. Spuneau tot baietii astia ca tot acolo s-au mai furat barci, scule, mancare, ce mai, de toate. Unii dintre ei au mai patit-o si in zona Fetesti-Giurgeni. Si Bogdan a avut o experienta urata la Balteni cand s-a trezit fara lanseta, culmea era cea mai valoroasa lanseta si a disparut ziua… Trebuie sa fim mai atenti, mai ales in locurile care par salbatice si pline de energie pozitiva, nu stii niciodata unde pandeste un hot.

  #4120
  bogdan
  Keymaster

  Nu ca m-ar incalzi cu ceva, dar a disparut in timpul zilei asa ca m-am culcat fara lanseta nu m-am trezit fara ea. Sau, ma rog trezitul la mine era o chestie scurta si relativa…. .

  #4137
  golden fish
  Participant

  Am auzit si eu de astfel de patanii,eu personal n-am patit-o si sper nici sa n-o patesc,oricum am un somn foarte usor si aud tot ce e afara.Daca am mers pe undeva prin jungla si au fost ceva zvonuri de genul asta ,am strans tot in masina iar ce a ramas pe afara a fost”asigurat”cu nailon si clopotei de lanseta.Singura faza de genul asta dar nu a avut finalitate a fost in delta la Sf Gheorghe pe un canal prin anul 1987cand ziua au venit vreo 3 insi cu un caine lup si care se tot invarteau pe langa noi.Aveam atunci barca gonflabila iar noaptea puneam toate sculele in barca si barca era intre corturi.Noaptea au venit tipii dar a iesit unchiu meu(un rusnac cat usa)cu toporul si a inceput sa injure de nu le-a mai trebuit la aia nimic.Mie cand merg pe undeva mai multe zile nu mi-e frica de animalele salbatice cat mi-e teama de oameni.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.