Iesire pe canalul Dorobantu din Calarasi

Home Forums Pe unde am pescuit in ultimul timp Iesire pe canalul Dorobantu din Calarasi

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #3956
  Catalin
  Keymaster

  Evenimentul a avut loc ieri si a constat intr-o iesire de agrement cu tinta principala pescuitul stationar. Zona dispune de doua locuri pentru pescuit si anume lacul Mostistea si canalul Dorobantu. Noi am preferat sa mergem pe canal fiindca pe lac era cam inghesuieala si erai nevoit sa lasi masina sus pe drum asa ca am luat-o usurel pe drumul catre canal si desi era ceva umezeala pe jos, ne-am descurcat onorabil. Am ales un loc undeva la 6 km de Dunare unde nu ne-a deranjat nimeni si ne-am pus pe treaba. Eugen si cu echipa lui au fost mai destoinici si au cam castigat toate trofeele puse in joc, si la categoria cantitate de peste prins si la captura zilei. Am prins in principal carasei, majoritatea undeva aproape de palma dar si cativa mai rasariti, opriti pentru o prajeala, si cativa ciortani. Toti pestii subdimensionati au fost eliberati.
  Rapitorii au lipsit cu desavarsire, nu au sarit si nu au mancat. Ma batea gandul sa dau o fuga pe jos pana la Dunare sa vad ce e pe acolo dar am renuntat la gandul ca sunt aproape 15 km dus intors.
  Vremea a fost placuta, soare si ceva vant, dar soarele a reusit sa ne cam parjoleasca…
  Braconaj este destul, cateva plase care barau canalul plus niste plase sus in lac la caderea apei prin calugar. Toate astea ziua in amiaza mare, la vedere fara rusine. RUSINE sa le fie autoritatilor care nu trec pe acolo sa scoata plasele alea si sa le arda daca sa prinda braconierii si sa ii arda nu sunt in stare.
  Ajuns acasa pe la ora 18 m-am simtit foarte obosit, desi am stat pe un scaun si am vegheat o undita. Se vede treaba ca muscaritul si alergatul pe malurile Dunarii sunt mai odihnitoare, sau or fi anii adunati…

  #3971
  Catalin
  Keymaster

  Si inca o incurajare, pentru Cristina, nu am vazut si nu am prins niciun oblete deci…

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.