Recent Topics

Judecata nedreapta pentru Gigi Becali

Home Forums Social, politic si administrativ Judecata nedreapta pentru Gigi Becali

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #771
  Catalin
  Keymaster

  Gigi Becali este fara indoiala un individ aparte atat in societatea noastra dar si in lumea larga. Probabil ca averea si-a facut-o din afaceri mai mult sau mai putin curate, la fel ca toti ceilalti mari imbogatiti din tara. Spre deosebire de ceilalti insa, el e singurul care a facut ceva si pentru saracii tarii si pentru diverse institutii, biserica in primul rand. Sunt convins ca schimbul de terenuri care i-a adus anii de inchisoare nu a fost unul echitabil si ca fapta penala exista dar haideti sa analizam si sa comparam toate aceste informatii cu altele.
  In primul rand asa cum spuneam Becali a facut mai mult bine romanilor decat toate guvernele de dupa 1989 la un loc. Niciun partid sau organizatie nu a ramas in mintea romanului ca fiind atat de darnica precum el si acum sa incercam sa il comparam cu altii. George Copos? NU, Ion Tiriac? NU, Adrian Nastase? NU. Dintre marii hoti ai tarii, cunoasteti careva pe vreunul care a facut inchisoare? caruia sa ii fi fost confiscata averea sau recuperat prejudiciul? Patriciu? Vintu? Eu cred ca un om ca Becali care a facut si face atata bine in jurul lui, chiar daca a gresit, si trebuia judecat, cred ca trebuia judecat prin prisma tuturor faptelor savarsite de el in timp. Un judecator drept si destept pune in cumpana si bunele si relele. Omul e credincios, se roaga, se caieste si face fapte bune. In fata Domnului poate ca este iertat dar un judecator sau un complet de judecatori dintr-o tara unde justitia e LEGE SI ORDINE, este sau sunt mai presus decat DUMNEZEU. De ce sa trimiti in inchisoare un om ca el? Ca sa arati ce? Nu era mai bine sa ii ceri 100 milioane vechi despagubiri? Sau stiu eu cat acoperea frauda plus dobanzi plus o amenda penala grasa. Castiga si tara si omul. Mie imi pare un sot bun, un tata bun, un bun afacerist. Cine sunt acesti judecatori NEPRIHANITI care au considerat ca e mai bine sa il inchida? Si ce exemplu au vrut sa dea, si cui?

  #788
  Anonymous

  St tu cum este . Cand satana isi baga coada iese urat. Tu crezi ca a fost judecat de un om drept? Hmmm. Singura mea concluzie este ca a deranjat pe cineva din mai marii hoti ai tarii si au vreut sa il invete minte. Dar prin asta au demonstrat cat sunt de prosti si imbecili. Asta este tara noastra de rahat.

  #790
  bogdan
  Keymaster

  Am un oarecare respect pt. Becali datorita faptului ca a ajutat oameni cu probleme, multe fapte de acest gen nu au ajuns sa fie urlate in gura mare pe toate televiziunile. Era si greu sa se mai faca rating la cat de multe au fost.
  Oricum sint convins ca nu e chiar asa usa de biserica cum doreste sa para, si cel putin la inceputul ascensiunii lui a facut mai multe afaceri care au depasit limita legalitatii. Si, da, a deranjat pe altii care ar fi dorit sa faca ei acele afaceri.
  E destul de greu de pus in balanta si de luat o hotarare in ceea ce priveste libertatea unui om, probabil exista circumstante atenuante, dar daca ai incalcat legea, avand cunostinta de ea, deja cam trebuie sa fi pedepsit ( daca esti prins ). Se pare ca Gigi a fost prins cu o fapta clara, nu cred ca nu are avocati si influente la toate nivelurile care sa nu-l fi putut scapa de inchisoare daca ar fi fost posibil.
  Daca tot a ajuns sa ia o pauza din media, sper din tot sufletul sa isi faca timp si sa-si revizuiasca cel putin comportamentul, daca nu si mentalitatea, si sa o lase mai moale cu iesirile grandomane si violentele verbale exprimate prea usor si de foarte multe ori cand este provocat ostentativ te tot felul de jurnalistii flamanzi.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.