Judetul Hunedoara si zone limitrofe

Home Forums Starea apelor Judetul Hunedoara si zone limitrofe

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • Author
  Posts
 • #2784
  bogdan
  Keymaster

  Am avut traseu lung astazi, Campeni, Cugir, Hateg. Toate apele au nivel crescut si sint tulburi. Crisul Alb, Aries, Streiul inferior ( acesta este conditionat mai mult de baraja decat de precipitatii ). Muresul era cel mai apropiat de conditii propice pescuitului, doar usor crescut si aproape normal ca si nebulozitate.

  E bine ca aceste fenomene se intampla acum in prohibitie!

  #2785
  Catalin
  Keymaster

  E clar ca toata tara e o tulbureala si ca va mai ramane asa o vreme. Nu mai e mult si ajung si eu prin zonele astea…

  #2787
  bogdan
  Keymaster

  Este obligatoriu sa ajungi in vara asta.

  #11910
  Tutush
  Participant

  Am vazut temperaturi de 24 grade in Romania. Ati reusit vreunul sa prindeti ceva? Eu primul pescuit acolo il faceam de Paste si nu prindeam nimic. De obicei la Comaneasca in Braila mergeam. In Hateg ce pescuiti, pastravi? Am auzit ca Ariesul e poluat de gatere cu rumegus si alte resturi.

  #11917
  bogdan
  Keymaster

  In zona Hateg se prinde si clean si pastrav si scobar si mreana si etc… . Mai bine scriu ce nu se prinde ca ies mai ieftin.

  Ariesul ca si apa e curata. Malurile sint imputite de gunoaiele aruncate de catre localnici. Rusine motilor! ( am mai spus asta si acum cativa ani )

  #11918
  Catalin
  Keymaster

  Daca motilor ar trebui sa le fie rusine, ce ar trebui sa faca localnicii din Stefanesti-Arges? Sa se sinucida?

  #11919
  Iulian
  Participant

  Dar eu ce sa mai spun de buzoieni ca malurile raurilor sunt niste gropi de gunoi.

  #11921
  golden fish
  Participant

  Daca vreti sa vedeti gunoaie pe maluri veniti la Dunare unde pe ambele maluri sunt tone de deseuri de toate categoriile.Intr-un an am mers la Rachelu si am adunat 4saci de gunoi(saci din aia de intrau doi insi in el)cu peturi si pungi ca nu se vedea iarba de ele.

  #11922
  Catalin
  Keymaster

  Din pacate si eu am gasit primavara in Sulina foarte multe mizerii care clar nu le apartineau localnicilor. Dunarea colecteaza mizerii din toata Europa, ma rog atatea cat arunca civilizatii aia, dar colecteaza si mai toate apele din tara, ape care la cote mari spala toate mizeriile si gropile de gunoi ale satelor si oraselor noastre. Mare parte din ele le vom gasi pe malurile Dunarii pe ultimii ei zeci sau sute de kilometri si in Delta si pe litoral.
  Nu inteleg insa de ce nu are fiecare localitate afectata cate un angajat cu o caruta care sa stranga zilnic aceste gunoaie. Acel angajat poate fi defapt unul sau doi sau o suta dintre multii asistati sociali, zdrahoni care stau toata ziua la carciuma si beau si fumeaza ca niste nesimtiti din banii nostri.
  Nu mai inteleg cum dupa zeci de ani de organizare a ARBDD si dupa atatea sute de milioane aruncate pe apa sambetei, pe malurile Dunarii, in porturile sau debarcaderele principale din localitatile Deltei nu gasesti un tomberon in care sa iti arunci gunoiul. Tomberoane care sa fie urcate pe zecile de vase sau ambarcatiuni care tranziteaza zilnic Dunarea si Delta.
  Nu inteleg de ce Sulina are o groapa de gunoi, defapt un munte de gunoi infect si de ce nu se poate cara zilnic acest gunoi undeva la o groapa ecologica din judet pentru a nu mai oripila miile de turisti romani sau straini.

  #11923
  Iulian
  Participant

  Asta este Romania, De ce sa faca o groapa de gunoi ecologica cand poate sa dea un tun si sa se imbogateasca. Imi amintesc cu groaza de peisajul acela sinistru de la groapa de gunoi din Sulina si vacile acelea care mancau de acolo.

  #15341
  Catalin
  Keymaster

  De cateva zile s-a apucat si domnul Bogdan de pescuit pe Mures. Nu ne scrie el si nu ne pune poze ca nu are timp dar important e ca prinde stiuci si somni de 5 si 3 kilograme si scapa monstri mult mai mari. Si la fel de important e ca se lauda la mine cu ce face el. Se pare totusi ca Muresul are peste mult mai mult si mai mare decat are Argesul meu amarat…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.