Legislatie care priveste frontiera de stat

Home Forums Legi, decrete, regulamente Legislatie care priveste frontiera de stat

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 28 total)
 • Author
  Posts
 • #7170
  Catalin
  Keymaster

  A venit mosul cu o ordonanta de urgenta si cu o hotarare de guvern care privesc frontiera de stat si pescuitul pe Prut.
  Cristina, sa le citesti cu atentie fiindca esti direct vizata. In 2015 vreau sa pescuiesc cu voi pe Prut, dar legal, ABSOLUT LEGAL!

  #7173
  Catalin
  Keymaster

  Am vazut ca e interzis pescuitul pe timp de noapte, asa cum stiati si voi, deci nu e doar un moft al politistilor.

  #7176
  golden fish
  Participant

  Catalin,ordonanta aia e din 2003 daca e ptr sezonul 2015 nu trebuia sa fie adoptata mai recent?Cat despre dorinta ta de a veni la noi si de a pescui in Prut te asteptam cu mare drag si poate reusim o iesire impreuna si cu Nelu ca si el vrea sa vina la Galati .
  Avand in vedere ca tu dai doar la avat sper sa ai mai mult noroc ca noi care dam la alte specii si nu prea prindem.Insa pe Prut mai este o problema care ar putea influenta pescuitul la avat si anume mai tot timpul anului dupa prohibitie apa este tulbure pana prin noiembrie cand se mai raceste,asa ca trebuie vazut cand prindem o perioada mai buna .Sanatate sa avem la anul ca de pescuit pe undeva o sa gasim o gaura ca aici in zona noastra daca nu e bun Prutul putem aborda Dunarea sau Siretul.

  #7177
  Catalin
  Keymaster

  Se pare ca cele doua acte sunt in vigoare fiindca eu le-am primit la pachet cu avizul pentru pescuit in zona de frontiera Galati. O sa va urmaresc cand va intalniti sa pescuiti si o sa vin si eu fara sa stiti.

  #7179
  golden fish
  Participant

  Numai sa stii unde sa vii si cum sa ajungi?

  #7554
  Catalin
  Keymaster

  A sosit primul aviz pe zona de frontiera din cele 3 solicitate. Am trimis actele colegului Eugen, pe post de test, si iata ca la Calarasi oamenii s-au miscat mai repede. Emailurile le-am trimis joia trecuta dar la Calarasi am folosit o alta adresa si am fost redirectionat, ceea ce a mai insemnat 2-3 zile.
  Concluzia este ca aveti pe imagine, dar si pe prima pagina adresa de email si numarul de telefon de unde va puteti procura acest aviz pentru sectorul de Dunare Calarasi.
  Domnule Eugen, sunteti asteptat in termen de 3 zile lucratoare la sediul Sky al Marelui Boss, cladirea de sticla, subsol, camera 01, cu una bucata recipient tip pet capacitate 1000ml cu tuica ( de preferat a a se veni cu bicicleta).

  #7634
  Catalin
  Keymaster

  Inca doua avize mi-au sosit astazi de la Calarasi. Mai am momentan in asteptare de la Giurgiu si Teleorman si apoi ma mai gandesc daca o sa mai trimit pe undeva.

  #8006
  Catalin
  Keymaster

  Cu ajutorul unui prieten, Gabi, astazi am aflat cateva noi adrese de email de unde se pot obtine avizele pentru pescuit in zona de frontiera. Inca nu le postez pana nu le verific asa ca am si saptamana asta ceva de facut.

  #8023
  Catalin
  Keymaster

  Iata si adresa de email, VERIFICATA, pentru obtinerea avizului de pescuit in zona de frontiera a judetului Giurgiu (PG).

  bogdan.coman@igpf.ro

  Cu deosebita placere va anunt ca am primit avizele, 3 la numar, in mai putin de 24 ore de la data trimiterii actelor!

  #8053
  Catalin
  Keymaster

  Au sosit avizele si de la Dolj.

  stpf.dj@igpf.ro

  #8148
  Catalin
  Keymaster

  Si Teleormanul ne-a onorat astazi.

  inspectorat@ijpf-teleorman.ro

  #8161
  Catalin
  Keymaster

  ijpf.mehedinti@mai.gov.ro

  Am primit prin posta timbrele care vor trebui lipite pe chitanta sau permis.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 28 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.