Recent Topics

Magazin muste artificiale

Home Forums Fly Fishing, Fly Tying Magazin muste artificiale

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 34 total)
 • Author
  Posts
 • #1211
  bogdan
  Keymaster

  Tin sa va anunt ca de azi nu mai este disponibil domeniul http://www.musteartificiale.com

  #1235
  Catalin
  Keymaster

  Tin sa va anunt ca google a inceput sa ne ia in seama… scrie musteartificiale.com si da un enter…

  #1276
  Catalin
  Keymaster

  Am primit marfa noua si frumoasa la magazin…

  #1303
  Catalin
  Keymaster

  Am reusit sa punem la punct impreuna cu Bogdan un proiect pentru noul magazin. Pe langa mustele si streamerele produse de noi ( adica modelele cu care pescuim si noi ) incepand de saptamana viitoare veti gasi si pachete speciale pentru legatorii de muste. Materiale si accesorii necesare dar si suficiente in cantitati si la preturi FOARTE ATRAGATOARE intr-un concept nou pentru Romania si nu numai…

  #1798
  Catalin
  Keymaster

  Magazinele noastre vor pune in vanzare saptamana asta noile micro-muste artificiale ude pentru obleti si alti pesti de talie mica si foarte mica, realizate pe carligele japoneze Varivas, cele mai ascutite carlige de pe planeta…

  #2027
  Catalin
  Keymaster

  Saptamana asta urmeaza sa trimitem o comanda pentru ustensile si materiale de flytying. Daca doriti careva ceva in mod deosebit puteti sa ne spuneti. In principiu ar trebui sa primim de toate, de la menghine pana la ultimul ac plus materiale.

  #2110
  Catalin
  Keymaster

  Va prezint prima noutate a anului 2014 care se va gasi si la magazinele noastre, pluta buldo transparenta. Are o forma care o avantajeaza atat la aruncat cat si la recuperat, materialul din care este conceputa este un plastic foarte rezistent iar dimensiunea si forma permit introducerea plutei luminoase in interiorul ei. Dopul este fabricat dintr-un cauciuc foarte bun.

  #2145
  Catalin
  Keymaster

  Aruncarile cu noua pluta bulda sunt o reala placere. Am folosit fir de 0.16 mm si chiar am fost multumit de distanta lansarilor. Incepand de astazi pluta se gaseste si la magazin.

  #2147
  Catalin
  Keymaster

  Incepand de astazi puteti gasi la magazinele noastre muste artificiale de oblete legate pe carlige barbless adica fara contra si deasemeni streamere BIG pentru avat legate pe carlige barbless numarul 6. Incepand de saptamana viitoare ne vom largi gama pentru toate categoriile de pesti si pentru toate marimile de carlige. Carligele fara contra au avut ca destinatie initiala pescarii ultra-sportivi, C&R sau pe cei de competitie dar noi ne-am gandit sa le introducem si sa le promovam in ideea de a da pestilor o sansa atat in momentul drilului dar mai ales in cel al eliberarii in care, se stie, foarte multi pesti sunt raniti irecuperabil si mai ales cei mici.
  Sansele de a scapa pesti agatati cu carlige barbless sunt sensibil egale cu a celor scapati cu carlige clacice cu contra, asta am testat si eu personal.
  Preturile sunt astazi la fel pentru mustele cu carlige fara contra ca si ale celor cu contra dar vom promova o politica de preturi mai scazute pentru mustele si streamerele barbless.

  #2197
  Catalin
  Keymaster

  TOATE MUSTELE SI STREAMERELE NOASTRE SE VAND DE ASTAZI SI IN VARIANTA CU CARLIGE BARBLESS ADICA FARA CONTRA!!!

  Profitati sa dati o tura pe la magazine sa vedeti ce oferte avem!

  Profitati si deveniti mai sportivi! Dati o sansa pestilor!

  #2294
  bogdan
  Keymaster

  Am primit marfa. Menghine si ustensile. In curand va fi la vanzare cu preturi rezonabile.

  #2304
  bogdan
  Keymaster

  Produse noi la musteartificiale.com

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 34 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.