Recent Replies

Recent Topics

Maliuc iunie 2013

Home Forums Planuri viitoare Maliuc iunie 2013

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #115
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Nu am rezistat tentatiei si ne-am inscris cu mic cu mare in expeditia de la Maliuc organizata de cei de la http://www.infopescuitul.ro care are si un caracter umanitar, urmand ca din banii adunati de la pescari sa se refaca instalatia sanitara a taberei. Noi ne pregatim sa mergem acolo manati de multe sperante dar si cu dorinta petrecerii unei vacante placute in compania celorlalti pescari. Vineri noapte caravana porneste spre Tulcea si urmeaza sa va tinem la curent cu evenimentele.

  #208
  bogdanbogdan
  Keymaster

  Intr-adevar Maliucul se apropie cu pasi mari. Deja, ” cercetasii ” sint la pescuit in Maliuc, la ora 17.05 a fost facut primul lanseu. Dupa lasarea intunericului vom avea mai multe amanunte. Acum nu se mai poate discuta cu ei din anumite motive, temeinice si lesne de inteles.

  Codasii ( sper ca nu vor fi si cei din urma ) vom fi cei care ajungem sambata ( sper ), si anume cei doi tineri entuziasti din Deva, colegul Bebeu, de pe forumul infopescuitul din Bucuresti si Catalin, cel mai activ pescar pe care am avut norocul sa-l cunosc.

  II sfatuiesc pe cei care ajung inaintea noastra sa profite de acest fapt si sa prinda cat pot de mult. Apoi le va fi greu sa mai captureze ceva.

  #219
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Doamne, de ce am senzatia aceea (iarasi) ca ne vom face de ras? Daca tuica va avea taria necesara si berea va fi destul de rece mi-e frica de ce va urma… Ce pescuit? Pentru pescuit mergem acolo?

  #265
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Aud zvonuri cum ca baietii se lupta cu rosioarele si ceva carasi. Pariez ca nu au incercat muste asa ca sunt nerabdator sa vedem ce rezultate vom avea noi. Se mai aude ca vin si ceva ploi plus o mica viitura pe Dunare, fleacuri…

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.