Recent Replies

Recent Topics

Meciurile decisive cu Ungaria si Turcia

Acasă Forumuri Fotbal Meciurile decisive cu Ungaria si Turcia

Acest subiect conține 3 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de bogdan bogdan acum 5 ani.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #1020
  Catalin
  Catalin
  Keymaster

  Nu prea am niciun gand bun legat de meciurile astea. Nu imi place echipa, un amestec de tineri si batrani care nu se leaga. Nici tinerii nu sunt cei mai buni si nici batranii nu mai fac fata. Goian nu mai e ce a fost si nici cu Chiriches nu face pereche. Marica a fost varf bun, este inca singurul pe care il avem dar nu prea mai joaca la club. Mi-e frica sincer sa ma uit la ei, cred ca plec la peste si uit de calificarea asta.

  #1038
  Catalin
  Catalin
  Keymaster

  Ceva pronosticuri pentru meciul cu Ungaria? Echipa nu prea imi place dar asta e. Batranii nu prea joaca la cluburi. In fine sper sa nu pierdem. 1-0 e destul.

  #1039
  bogdan
  bogdan
  Keymaster

  si eu tot la un meci cu goluri putine ma astept. As baga, dar nu mai joc la pariuri, ceva de genul ” mai putin de 3 goluri “, indiferent de cota.

  #1048
  bogdan
  bogdan
  Keymaster

  O victorie stralucita, un joc excelent al echipei noastre. Din pacate echipa Ungariei la halul in care a jucat aseara nu ar fi pus probleme nici macar unei echipe de cartier. E bine totusi ca s-au mai adunat niste puncte si baietii au mai avut un meci de antrenament pana se intalnesc cu turcii, care inca au sanse sa ajunga la baraj si vor trage din toate puterile sa le valorifice.

Vizualizare 4 articole - 1 la 4 (din 4 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Comments are closed.