Mreana si clean pe Niscov

Home Forums Pe unde am pescuit in ultimul timp Mreana si clean pe Niscov

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 57 total)
 • Author
  Posts
 • #442
  Catalin
  Keymaster

  Un parau mic atat cat sa il treci cu piciorul cand e cuminte dar care atunci cand se supara poate purta cu el masini sau case asa cum a facut si zilele trecute dar pe care noi l-am gasit in matca lui si putin tulbure. Locatia, Tisau-Strezeni mai precis in spatele curtii lui George. Peisajul salbatic si linistea din jur a impus o deplasare camuflata si un pescuit silentios. George s-a ocupat de mrenute si a prins cateva la rama si lacusta iar eu m-am jucat la pipait cu clenii dar nu am reusit sa prind nimic desi atacuri am avut foarte multe. Aveau activitate intensa la suprafata dar din ce am vazut aveau si hrana din belsug adica musculite si tantari. Vor urma imagini in galeria foto si capturi si filmari.

  #443
  Anonymous

  Astept cu nerabdare pozele si filmarile dar si sa o prezentam pe noua noastra membra MUSCA.RO

  #921
  Anonymous

  Spre uimirea mea astazi mia spus un prieten care pescuiete mi des pe Niscov ca a prins un clean mare la boaba de porumb crud. Am sa incerc si eu si am sa va dau de veste.

  #1438
  Catalin
  Keymaster

  Ultimile vesti despre Niscov vin de la George care a reusit sa prinda cativa cleni cu metoda la pipait. Deci cleanul este activ asa ca cine are timp si locuri sa nu piarda timpul. Din pacate in zona Strezeni, Valea Caprei nu s-au descoperit inca aparatele foto si nu avem imagini cu capturile…

  #1439
  bogdan
  Keymaster

  No, acuma tehnologia ajunge mai greu in zonele salbatice. E bine totusi ca mai exista ceva pestisori cu care sa te distrezi acolo.

  #1440
  admin
  Spectator

  Cataline, tot incerc sa te sun si zice ca numarul nu este valabil. Din cauza asta ai intrat in pauza de pescuit?

  #1451
  Catalin
  Keymaster

  M-am transformat de curand in avocatul si purtatorul de cuvant al lui George care pescuieste pe Niscov cleni care de care mai mari. O fac cu placere si neconditionat stiind ca el are foarte multa treaba si nu isi permite sa piarda timpul pe internet pe forumuri ca noi. Pescuieste cu muste artificiale la pipait. Astazi a umblat vreo 8 km si a pierdut 5 ore dar nu a fost in zadar, capturile au fost pe masura iar pestii scapati zice ca erau si mai mari. Nu inteleg de ce pe Neajlov unde am fost si eu cu baietii mei azi, cleanul sau obletele nu vor sa se mai ridice la muste. Niscovul e mai rece, e in zona de deal si totusi George face treaba, asta inseamna ca domnul clean mananca si ca trebuie cautat. Nu va lasati pacaliti de faptul ca suntem in ultima parte a lui noiembrie fiindca sezonul de pescuit la musca nu s-a inchis.

  #1452
  bogdan
  Keymaster

  Am fost si eu 15 minute pe Strei astazi, nici tipenie de pestisor la musculite. Cred ca Niscovul ala e fermecat!

  #1453
  Anonymous

  Astazi am fost din nou pe Niscov si am avut capturi foarte frumoase. Ii multumesc lui Catalin pentru postarea de m-ai sus, eu am avut ceva probleme cu netul dar se pare ca azi le-am rezolvat.

  #1458
  Anonymous

  Inca douaq capturi frumoase

  #1473
  Anonymous

  Astazi am fost iar la pescuit pe Niscov si am avut capturi foarte frumoase dar si scapari, oricum m-am distrat de minune. Tot pestele a fost eliberat intr-o balta. privata

  #1477
  Catalin
  Keymaster

  Frumosi…

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 57 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.