Recent Replies

Recent Topics

Proiecte si parteneriate

Home Forums Planuri viitoare Proiecte si parteneriate

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 22 total)
 • Author
  Posts
 • #714
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Se practica de o vreme schimbul de adrese de internet ale partenerilor sau prietenilor cu scopul de a incerca promovarea reciproca prin postarea lor intr-un loc al paginii principale. Musca Punct Ro are in coloana din dreapta a acestei pagini coltul linkurilor utile unde avem adrese si unde asteptam si alti parteneri seriosi. Regula e una singura si e simpla, sa postam ambele parti adresa celuilalt. In ce ne priveste cred ca ar trebui sa mai facem curatenie si sa ii mai scoatem de acolo pe cei neseriosi. Si asteptam propuneri…

  #7646
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Pentru iesirea din primavara din Delta am pus la punct un parteneriat cu Gabi care sa includa cazare la Sulina la prietenul lui. Personal as prefera cortul si viata nomada dar Gabi are nevoie de civilizatie, de curent si internet asa ca probabil parteneriatul nostru va incepe de la gruparea noastra plus inca un prieten de-al lui intr-o masina pana la Tulcea urmand ca la Sulina sa profitam atat cat putem de oportunitatile oferite. Sunt multi factori care ne vor influenta planurile si deciziile finale asa ca inca o luna nu ne ramane decat sa pregatim bagajele.

  #8017
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru cea mai importanta iesire a primaverii din Delta. Asa cum banuiam partenerul meu de distractie si de suferinta va fi Gabi. E posibil sa mai mearga inca un prieten de-al lui dar asta este facultativ si nu influenteaza prea mult cursul acestei iesiri. Cazarea a aranjat-o Gabi printr-un parteneriat de afaceri si publicitate si nu ne vor trebui bani. Mancarea si-o procura fiecare in functie de preferinte si nevoi. Din Tulcea este foarte posibil sa coboram in Sulina cu barca cu un alt partener de-al lui Gabi care este si el pescar si cu care vom merge sa pescuim in mare la scrumbie. Pentru barca avem de asigurat doar benzina aferenta plimbarilor. Asta ma scuteste pe mine sa mai caut sa inchiriez sau sa vin cu barca mea. Ca si timp se pare ca putem pleca dupa 15 martie in functie de cum va fi vremea. Nu stiu daca vom putea sta mai mult de 6 zile deoarece Gabi trebuie sa se intoarca acasa dar e posibil ca saptamana ce va urma acestei perioade sa plecam iarasi daca suntem sanatosi.
  Am amanat precum se vede ideea de a sta in barca si a cutreiera multe locuri fiindca Gabi nu este pregatit de o asemenea expeditie si nu are nici echipamentul necesar. In plus el are nevoie zilnic de curent si internet pentru filmari si deci mersul pe apa nu il avantajeaza. Mai socotim si faptul ca au aparut aceste oportunitati legate de cazare si pescuit de care trebuie sa ne bucuram. Probabil voi muta iesirea cu barca dupa prohibitie, timp suficient sa imi gasesc si un partener pe masura cu care sa impart aceasta aventura. Daca vremea si timpul ne va permite probabil ca atunci vom porni de la Giurgiu cu barca si vom strabate toti cei 500 kilometri plus cateva zone ale Deltei.

  #8018
  NeluNelu
  Spectator

  Interesant si incitant program, asta ma ambitioneaza sa joc frenetic la LOTO, sa castig premiul cel mare sa am timp si bani pentru ceea ce imi place!

  #8019
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Totul este calculat cu costuri minime. Drumul cu auto ne duce la 70-80 lei de persoana dus-intors, cu barca doar benzina probabil 30-50 lei de persoana, cazarea nimic, mancarea nimic. Gabi are prostul obicei sa mai vanda si muste deci e posibil sa venim si cu bani acasa. Chiar e ieftina iesirea.

  #8026
  NeluNelu
  Spectator

  eu zic ca fara minim 200 lei/pers(toate cheltuielile) nu poti face o iesire in Delta!
  facand un calcul simplu, pe sezon(8 luni) cheltuiesti minim 1000 euro(ma refer la tot pescuitul, nu numai la Delta)

  #8027
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Ok
  Hai sa mai facem si alte calcule. Un pachet de tigari pe zi = 15 lei x 365 = 5500 lei adica 1200 euro
  Nu calculez berea…

  Deci? Merit sa plec sau nu?

  #8028
  bogdanbogdan
  Keymaster

  In cazul acesta as veni si eu, daca m-ar invita cineva……

  #8035
  NeluNelu
  Spectator

  calculul meu este pentru cheltuieli minime, este corect, pentru distante de cca.200-240km, si fara trecere bac
  in cazul cand ai doua bacuri de trecut mai adaugi inca o suta lei!
  no coment!

  #10767
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Ma gandesc mai mult sau mai putin la o iesire saptamana care urmeaza, in Delta.

  Potentialii parteneri sunt si ei dornici, mai ales in jurul zilei de miercuri cand se pare ca va fi mai cald.

  Ce ma indrumati sa fac?

  #11014
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Stand zilele acestea la gura sobei mi-a incoltit o idee de proiect pentru Delta Dunarii, 2016. Imi propun ca in anul ce urnmeaza sa incerc sa imi pun amprenta putin pe locurile prin care trec, incercand sa fac cate ceva pentru acele locuri si pentru ceilalti vizitatori ai lor care imi vor urma.

  Ideea incipienta mi-a venit privind aceste imagini si plecand de la ele ma gandesc ca acolo unde voi sta sa incerc sa pun o samanta de ceva, un patrunjel, o rosie, un gutui sau corcodus, plante sau pomi care sa aibe sanse la viata si care sa bucure in viitor poftele altor oameni.

  Ma gandesc la ceva cu costuri si eforturi minime, ceva seminte sau samburi…

  O sa mai aprofundez ideea in lunile urmatoare.

  Ce parere ai domnule Iulian? Ma sustii? Mai vii cu ceva completari?

  #11017
  AvatarIulian
  Participant

  Ideea este foarte buna. Se pot planta cativa pomi, sadi ardei, castraveti, rosii, vinete.  Locul trebuie marcat si cine vine acolo sa se serveasca.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 22 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.