Pescuit in Germania

Home Forums Pescuit prin Europa Pescuit in Germania

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #1081
  Catalin
  Keymaster

  Marele Boss va saluta din Germania mai exact din Maihingen, Bavaria, restaurantul Zur Goldenen Sonne al lui Hubert. Aici am dat mustele artificiale pe bere si snaps. Recomand berea locala Furst Wallerstein dar sa fie pils, care este EXTRAORDINAR DE BUNA !

  #1083
  bogdan
  Keymaster

  Ne bucuram ca la mustele noastre se prinde si bere buna.

  #1788
  Catalin
  Keymaster

  Cateva capturi din zone prin care din pacate pentru mine am trecut ca gasca prin apa… Nici nu speram ca avatul urca pana langa Berlin si nici pe Rin nu prea credeam dar iata ca exista si sunt cam frumusei. Dar daca ajung cumva si anul asta pe acolo ce ziceti?

  #1792
  bogdan
  Keymaster

  Mai bine sa nu fi curios ce ti-as zice eu!

  Am vazut un reportaj cu niste insecte efemere care in cateva zile isi fac toata treaba pe lumea asta, si dupa ce-si incheie socotelile cad pe suprafata apei cu milioanele. Cu milioanele sint si pestii care se ospateaza. Asta se intampla in Germania pe Dunare, dar nu mai stiu unde, cu siguranta nu in Berlin ca erau paduri si locuri frumoase.

  #4044
  Catalin
  Keymaster

  Fatuca asta din imagini, Ina Be, are antecedente la capitolul prins avati uriasi in Germania. E adevarat ca acolo avatii sunt cumva si putin protejati fiindca a cam scazut numarul lor dar exemplarul asta sigur va muri curand de batranete… Lanseta si mulineta par a fi de categorie usoara.

  #4050
  golden fish
  Participant

  Catalin,cu asa barca asa avati.La noi cred ca exemplarele astea sunt rara avis doar pe mijlocul dunarii daca-i mai gasim.

  #4053
  bogdan
  Keymaster

  Eu m-as multumi sa prind chiar doar fatuca. Fara avat si fara barca. Oare la ce pot sa prind asa ceva in afara de $$$?

  #4054
  golden fish
  Participant

  La Euro sau mai ai o sansa cu niste lingouri.

  #4055
  Catalin
  Keymaster

  Sau mai ai o sansa cand o sa mai creasca Tedi si o sa aduca el acasa asa ceva, dar tu o sa te uiti doar prin gaura cheii probabil.
  Totusi avatii aia sunt prea mari pentru noi, mi-e greu sa gred ca voi prinde asa ceva in Romania. Pe Mures? Sanse minus infinit! Barca isi merita banii doar cu tot ce e in ea, in rest prefer copaia mea.

  #4056
  bogdan
  Keymaster

  Cu lingouri n-am incercat, doar cu lingourite si numai niste marlite amarate am reusit.

  Sigur pe Mures mai este unul, dar e demult rezervat.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.