Recent Topics

Pescuit in zona Comana

Home Forums Pe unde am pescuit in ultimul timp Pescuit in zona Comana

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 70 total)
 • Author
  Posts
 • #1241
  Catalin
  Keymaster

  Am fost azi si pe la Vali la Falastoaca si am iesit cateva ore. Pe bratul vechi al Neajlovului am capturat doar o stiuca desi am avut amandoi mai multe atacuri si Vali chiar a scapat vreo doua dupa ce s-a luptat putin cu ele. Erau cam figurante azi. Am dat si in capatul bratului dar nici nalucile si nici mustele nu au dat rezultate. Acolo e multa rosioara si biban si a luat Vali cateva rosioare la viermusi apoi am plecat pe Arges. Nu va recomand sa mergeti fiindca e crescut de vreo doua saptamani si e tulburel si cu gunoaie. Doar cativa obleti am vazut si atat. Tineti aproape daca vreti stiri din zona. Neajlovul este plin de linte si pescuitul cu artificiale devine aproape imposibil.

  #1337
  Catalin
  Keymaster

  Am pescuit astazi prin mai multe locuri si m-am bucurat de prezenta lui Gabi. Am inceput pe Neajlov la Calugareni unde a capturat Gabi un clean iar eu am avut cateva atacuri de marlite. S-a mai alaturat echipei si colegul Sorin cu care am plecat prin Comana la obleti. Am facut incalzirea cu cativa apoi am fost izgoniti de vant si de niste gaste obraznice care tot atacau la buldo si speriau „bobletii” grasi. Am continuat partida la Falastoaca unde am pescuit tot la bobleti in zona de sub cascada Neajlovului. A mers destul de bine. Maine avem ca tinta tot Falastoaca unde vom incerca la balastiera bibanii la muste artificiale, stiucile de pe bratul mort si iarasi bobletii de la cascada.

  #1338
  Catalin
  Keymaster

  Recunoasteti personajul?

  #1340
  bebeu
  Participant

  Gabiiii ! Oare ce ganduri ti-or mai fi dictat extraterestrii !!?? 🙂

  #1341
  bebeu
  Participant

  Gabi are farmecul lui incontestabil, si cu toate ca este un pic atipic,(sau poate tocmai de aceea ) cei ce s-au intersectat cu el, intr-un fel sau altul, stiu ca este un baiat bun.

  #1342
  bogdan
  Keymaster

  Sint sigur ca in imaginea din de mai sus este renumitul ” Clean de Comana “. Corect?

  #1343
  Catalin
  Keymaster

  Sa ii spunem clean de Neajlov fiindca a fost capturat la Calugareni. Astazi ne-am intalnit si cu verii lui adica stiuca de Falastoaca, obletii si avatii de Neajlov si bibanii de balastiera. Cu totii s-au bucurat de musculitele noastre si au fost si eliberati.

  #1344
  Catalin
  Keymaster

  Bebe, am auzit cu durere in suflet ca in nordul capitalei s-a incheiat sezonul de pescuit asa ca te invitam pe la noi prin sud. Precum vezi aici inca este activitate si speram sa fie toata iarna.

  #1345
  bogdan
  Keymaster

  Dar tipul acela dragut, cu camera de filmat sub brat, cine este? Sa nu spui ca e insusi Ivan I. Gabriel! Imi place si lanseta si mulineta.

  #1346
  bebeu
  Participant

  Nu Cataline, dar crapul si carasul nu pra mai mananca prin baltile private pe unde pescuiesc eu, si pe rauri nu prea ma duc ca nu am cu cine.

  #1347
  Catalin
  Keymaster

  Doua noi intrebari,
  1. Cine este personajul?
  2. Ce tip de echipament foloseste la pescuitul cu musca al obletelui? (marca, modelul si actiunea)

  #1349
  bebeu
  Participant

  Cred ca, in orisice caz, lanseta este de mare sensibilitate ! Imi place si mandrina lansetei.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 70 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.