Recent Topics

Pescuit in judetul Giurgiu

Home Forums Pe unde am pescuit in ultimul timp Pescuit in judetul Giurgiu

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 90 total)
 • Author
  Posts
 • #336
  Catalin
  Keymaster

  Am fost astazi cu ceva treburi prin Giurgiu si am mers pe Dunare sa vad ce fac avatii. Pe Ara era agitatie mare si sarituri frumoase dar nu am reusit sa capturez nimic. Trebuie mers dimineata. Poate ajung cu Koade sambata…

  #1240
  Catalin
  Keymaster

  Din nou la Giurgiu si din nou fara rezultate. Dunarea scade si probabil ca asta ii deranjeaza pe pesti. Nici pe canalul Plantelor nu era nicio activitate.

  #1432
  Catalin
  Keymaster

  Ieri am ajuns la Giurgiu cu Eugen si am pescuit in mai multe locuri atat pe canalul Ara cat si pe canalul Plantelor. Ziua nu a fost una prea frumoasa iar soarele promis de meteorologi a fost la fel de zgarcit cu noi pe cat au fost si capturile. Pe Ara eu m-am ocupat de niste avati obraznici care din cand in cand atacau la vedere si am reusit sa prind cativa dar si sa pierd vreo patru linii cu streamere prin agataturi. Eugen a stat la stationar cu feederul si nici el nu a fost mai norocos prinzand cateva platici si un ciobanas. Spre seara am trecut pe canalul Plantelor dar nici acolo nu era lume, apa limpede si multa liniste. Tarziu au inceput cei mici sa iasa la suprafata si sa se joace doar ca nu erau obleti ci avati mici. Am luat cativa fiecare si cam asta a fost tot. Dunarea crestea si avea gunoaie, multe frunze aduse de adierea vantului. Mai vin vreo doua zile calde, miercuri probabil ca va fi frumos, asta pentru cei ce inca mai fac planuri.

  #1517
  Catalin
  Keymaster

  Am trecut in graba prin Giurgiu dar bate vantul si la propriu si la figurat. Niciun pescar, apa limpede si frumoasa pe canalul plantelor, am aruncat de cateva ori cu ceva naluci dar nimic. Pe Neajlov este stiuca dar trebuie rabdare si kilometri. Se sta la panda cu carasel viu dar mai sunt si cu naluci cativa baieti. Si la Comana este liniste, zero pescari, zero pesti. Ziua a fost frumusica, cu soare dar frigut.

  #2095
  Catalin
  Keymaster

  Am iesit astazi conform programului la Giurgiu cu Eugen. Ne-am plimbat, am mancat, am fumat dar peste nu am prins. Probabil ca asa cum spunea cineva, un mare pescar, nu este suficient sa il cauti pe peste, trebuie sa te mai caute si el pe tine. Am testat ultimile achizitii, mulinete, fire, noul buldo model 2014 si am strecurat apa pe Dunare la Podul Prieteniei si pe Canalul Plantelor. Vreo luna cred ca nu imi mai trebuie iesire la Giurgiu, nu pana nu se dezgheata apele total si pana nu trece temperatura Dunarii de 6, 7 grade.

  #2211
  Catalin
  Keymaster

  Zi urata cu nori si vant la Giurgiu astazi si totusi mi-am facut curaj si am verificat locurile mele de pescuit. Dunarea e destul de tulbure, dovada ca ploile din zilele trecute si-au facut de cap si apa a ajuns in fluviu. Am muscarit la podul Prieteniei pe toata zona pana aproape de confluenta canalului Ara cu Dunarea dar nu am prins nimic. Am folosit muste de avat si ceva naluci. Pe canalul plantelor apa era mai limpede si linistita dar ca si pe Dunare era pustiu si de pesti si de pescari. Doar in capatul canalului la pompe erau 3-4 indivizi, unii cu undite, altii cu parasute.

  #3259
  Catalin
  Keymaster

  661, cea mai mare cota a Dunarii pe care o fotografiez la Giurgiu! Apa este tulbure si mare, a inundat aproape tot ce se putea. Se mai poate ajunge sub podul prieteniei in locul de parcare si atat, drumul catre varsarea apelor reziduale este blocat la fel ca si potecile ce duceau la locul cu barci.
  Toate imaginile sunt deja in galeria cu imagini!
  Neajlovul este marisor la Calugareni.
  Pe Canalul Plantelor care este si el inundat se pescuia la stationar si am aruncat si eu 5 minute cateva muste de oblete. Rezultatul a fost un avat de 30 cm si cativa obleti. Era freamat mare in malurile cu iarba inundata unde avatii se alergau cu obletii. Maine cred ca ajung iarasi…

  #4187
  Catalin
  Keymaster

  Joi dimineata am fost la Giurgiu cu Eugen si cu Koade. Am avut si barca la noi si am reusit sa pescuim in mai multe locuri. Am urmarit doar avatii numai ca ei nu au prea apreciat intentiile noastre iar rezultatele au fost slabute spre slabe. Am incercat pe la picioarele podului Prieteniei atat pe mal cat si pe Mocanu, am coborat pe Dunare pana la Mocanas dar degeaba, am coborat si pe Ara si la fel apoi i-am depistat pe avati la intrarea in Canalul Plantelor. Aveau activitati recreative, sarituri si atat. Cu greu am reusit sa mai capturam fiecare cativa.
  Apa e ok, poate cu ceva impuritati. Tantari sunt milioane, dimineata pe la ora 4 nu puteai sa stai afara. Si in cursul zile sunt dar suportabil.

  #7391
  Catalin
  Keymaster

  Ieri am bifat prima iesire in noul an, mai mult pentru poze si pentru a lua contact cu mirosul Dunarii. Am fost la Giurgiu, am trecut sa vad Canalul Plantelor care era inghetat si unde nu era nici tipenie de pescar sau braconier apoi am mers pe Bratul Ara in dreptul Podului Prieteniei unde am pozat si am executat si cateva aruncari cu streamerele. Apa avea o crestere de 30-40 centimetri si o culoare tulburica deci sansele sa prind erau mici. Din fericire pentru mine nu am avut nici prea mult timp asa ca raman cu bucuria revederii locurilor dragi.

  #8700
  Catalin
  Keymaster

  Informatii de la ultima partida, pe 10 aprilie.
  Locatia a fost Canalul Plantelor iar parteneri Eugen si canoea lui.
  Rezultatele partidei au fost nule dar cele ale plimbarii au fost pozitive, am ajuns la o viteza de 7km/h.

  #8817
  Catalin
  Keymaster

  Revin cu imaginile de la partida de pescuit din canoe. Imaginile cu capturile le-am pierdut, cred ca s-au sters…

  #8822
  Catalin
  Keymaster

  Si o intrebare pentru concursul lunii aprilie:

  -castiga o taparina cu muste pentru clean cel care indica corect, din maxim doua incercari,  care dintre personajele aparute in imagini este Eugen.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 90 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.