Recent Replies

Recent Topics

Pescuit pe canalul Mila 35 ( canal 36 )

Home Forums Pescuit si agrement in Delta Dunarii Pescuit pe canalul Mila 35 ( canal 36 )

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #750
  Catalin
  Keymaster

  Domnul Nelu Mihalcea, prieten pescar din Ramnicu Sarat s-a bucurat de cateva zile de concediu in Delta Dunarii impreuna cu un prieten. Locatia a fost canalul 36 de la confluenta cu bratul Tulcea 300 metri. Nea Aurica barcagiul care are resedinta de vara chiar la confluenta sub inalta tensiune i-a indrumat la locul respectiv in conditiile in care Dunarea nu este suficient de scazuta pentru a ii face pe pesti sa iasa din lacuri si canale. Locul am inteles ca a fost prietenos, cu umbra toata ziua si linistit. Au prins caras la palma, bibani, rosioara si babusca plus somotei si ciortani mititei care au fost eliberati. Traversarea cu barca i-a costat 10 ron iar pentru cei interesati va stam la dispozitie cu numarul de telefon al barcagiului dar si cu alte informatii.

  #2129
  Catalin
  Keymaster

  Am pescuit de nenumarate ori pe canalul 36 in toate portiunile posibile si il cunosc destul de bine. Are potential mare si rareori m-a dezamagit. Am prins pe el mai toate speciile de pesti si am vazut pescari cu adevarate capturi. Iesirea din martie din Delta cred ca acolo o vom face dar asta depinde si de vreme si de cotele Dunarii.

  #5935
  Catalin
  Keymaster

  Am sunat astazi cativa prieteni care sunt in Delta prin Pardina si unele vesti sunt chiar bunicele. Pe canalul 36 se prinde peste, nu exagerat de mult sau mare dar se poate. Merge carasul cu toane, marlite si pixuri dar mai apare si cate una la kill din cand in cand, au luat si crapi intre 1 si 3 kg si chiar unul si de 4 kg. Somni de 1-2 kg. Mai sus pe Chilia la ciobani nu au facut nimic. Stipocul e cam la fel, are momente cand merge si altele cand nu. Sireasa e plina cu apa si e greu de pescuit dar nici nu merge bine desi erau pescari si acolo.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.