Recent Replies

Recent Topics

Pescuit pe Mures la Vetel

Acasă Forumuri Pe unde am pescuit in ultimul timp Pescuit pe Mures la Vetel

Acest subiect conține 2 răspunsuri are 2 voci și a fost actualizat ultima dată de bogdan bogdan acum 5 ani.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)
 • Autor
  Mesaje
 • #716
  Catalin
  Catalin
  Keymaster

  La intoarcerea din Suedia am hotarat sa facem o pauza de cateva ore pe Mures unde fusesem chemati la o interventie de catre Bogdan. Sarea avatul de ti-era mai mare dragul sa il privesti si i-am dat muste si naluci de toate categoriile posibile dar nu ne-a bagat in seama. Pana seara am tot incercat dar degeaba si am plecat asa cum am venit ba chiar putin mai rusinati…

  #717
  bogdan
  bogdan
  Keymaster
  #915
  bogdan
  bogdan
  Keymaster

  Am revenit si ieri in locul agitat si obletii disperati. Dupa 2 ore ( de la 18 la 20 ) de mulinat cu indarjire printre atacurile furibunde ale rapitorului, despre care incep tot mai mult sa cred ca nu este avat, am plecat acasa fara sa simt nici o atingere in lanseta. E a treia oara in 10 zile cand ajung in acest loc, de fiecare se vedeau atacuri si obleti speriati, dar de fiecare data nu am avut nici macar un atac la naluci, indiferent care au fost ele, muste, rotative sau voblere, jucate in toate folurile si toata profunzimea apei.

  Apa maronie, dar nu tulbure ca dupa ploi. Se pare ca de la fabrica de zahar din Ludus s-a deversat ceva ca mai sus de Ludus Muresul e curat.

Vizualizare 3 articole - 1 la 3 (din 3 în total)

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.

Comments are closed.