Recent Replies

Recent Topics

Pescuit pe raul Arges

Home Forums Pescuitul in Giurgiu Pescuit pe raul Arges

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 72 total)
 • Author
  Posts
 • #1053
  Catalin
  Keymaster

  Anul asta am fost mai tot timpul plecat prin tari straine si aproape ca nu am iesit deloc pe Arges. Ciudat este ca de la firma si pana la rau am cam 2-3 sute de metri. De trei zile insa ies si nu imi pare rau fiindca musculitele artificiale au facut minuni. Ieri am prins obleti, cleni grasi si avati si mai grasi. Si voblerele au facut treaba azi la cleni. Sa nu va para rau ca am reusit asemenea capturi fiindca acasa am luat doar obletii, clenii si avatii i-am lasat tot acolo asa ca fir intins.

  #1067
  Catalin
  Keymaster

  Azi am iesit pe Arges dar apa era crescuta. Un coleg luase un clean la vreo 20cm dar atat. Mai era un coleg care dadea cu muste insa nu luase nimic.

  #1068
  Anonymous

  Alergi prin toata europa si pestele sare langa poarta ta, mai mai sa iti intre in curte

  #1069
  Catalin
  Keymaster

  Dimineata am trecut Argesul pe podul de la Adunatii Copaceni si apa era scazuta. Va astept pe seara la o partida de clean cu muste artificiale.

  #1070
  bogdan
  Keymaster

  Se pare ca ar trebui sa-ti destainuiesc un secret despre pescuitul cleanului, dar daca ti-l spun nu mai e secret!

  #1105
  Catalin
  Keymaster

  Zilele trecute m-a sunat Vali de la Falastoaca sa imi spuna ca avatii in zona lor au devenit foarte obraznici si mai au un pic pana sa sara la gatul pescarilor. Din pacate eu eram pe drum spre Tulcea iar acum vremea nu ne permite o iesire. Pana miercuri se anunta doar coduri de ploaie, vant si temperaturi scazute asa ca nu ne ramane decat sa ne pregatim strategia si ustensilele. Dupa cum stiti avatii si clenii de dimensiuni respectabile traiesc linistiti cam pe toata zona cuprinsa intre barajul de la Mihailesti si pana la confluenta cu Neajlovul si probabil ca ar trebui sa cercetam mai bine toate locurile, cu conditia sa gasim si apa stabila si sa nu mai se umble la baraj cand ti-e lumea mai draga.

  Vali, stai linistit ca voi veni la tine cat pot de curand si le venim de hac, ai rabdare sa se potoleasca vremea…

  #1107
  Anonymous

  La planuri pe termen scurt eu nu pot comenta, cica nu sunt logat, dar aici pot, asta este culmea. Da mai, abia astept sa mergem la Maliuc. Cat despre Bogdan probabil in timp ce eu scriu el intra in casa si este primit cu drag de iubita lui sotie.

  #1108
  Anonymous

  Inca ceva, cota de bere pentru Maliuc tinand cont ca este mai frig va fi de 1l de om. Voi ce spuneti?

  #1109
  Anonymous

  Mai baieti nu vi se pare ca plecati cam des des de acasa? Poate mai aveti si voi sotii s-au copii

  #1110
  Catalin
  Keymaster

  Te referi la un litru pe ora? In cladire va fi destul de cald… La planuri pe termen scurt nu poti scrie fiindca probabil ai de cules via si porumbul…

  #1111
  Anonymous

  Nu ma, un litu de bere de om pe toata perioada de stat acolo.

  #1112
  Anonymous

  Asta scrie acolo ma. Dar poate ti sa parut, ca doar am vorbit la telefon cu ea. You must be logged in to reply to this topic.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 72 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.