Home › Forums › Pescuitul pe râuri › Pescuit pe râul Olt
- This topic has 27 replies, 4 voices, and was last updated 4 years, 6 months ago by
Catalin.
- AuthorPosts
- 16/10/2014 at 17:10 #6087
Catalin
KeymasterO imagine trista de pe raul Olt undeva la Draganesti
16/10/2014 at 18:43 #6089Catalin
KeymasterAm avut ocazia sa pescuiesc pe raul Olt de multe ori si aproape ca am testat toate portiunile lui, izvoare, podis, defileu sau varsare dar rezultatele au fost mai mereu nesatisfacatoare. Dupa parerea mea si dupa multele filmari existente pe internet, Oltul ar putea fi raul cel mai braconat din tara si nu ma gandesc la o zi a anului ci la suma tuturor zilelor. O alta parere pe care o am este aceea ca tinand cont de lungimea si debitul lui, de formele de relief traversate si de multimea de baraje si lacuri de acumulare, acest rau ar fi trebuit sa fie numarul unu pe harta pescarilor din Romania.
16/10/2014 at 20:33 #6090Nelu
Spectatordeh, oltenii sunt cei mai mari braconieri!…..
29/11/2014 at 20:07 #6743Catalin
KeymasterAstazi pe Valea Oltului, la Brezoi, un coleg pescar a capturat un clean la vobler intr-o pauza de 10 minute pe care a facut-o pe drum.
16/01/2015 at 21:00 #7385Catalin
KeymasterLocuri frumoase, pescari, aglomeratie si mult braconaj. Pe Olt langa Ariusd, Covasna 2015.
25/05/2015 at 21:07 #9501Catalin
KeymasterCine cunoaste faptasii de prin padurile de pe langa raul Olt?
13/06/2015 at 20:31 #9684Catalin
KeymasterAstazi pe raul Olt in zona localitatii Arpasu de Jos. Somn de 31 kilograme dupa spusele omului. Eliberat? Nu stiu, nu se specifica nimic. Spunea cineva ca in zona aia nu prea s-a mai prins somn de un an dar ca spera ca de acum sa se prinda. Sigur ca da…
23/06/2015 at 22:38 #9844Catalin
KeymasterO alta captura a lui nenea pescarul de pe Olt. Frumos pestele, pacat ca asemenea exemplare ajung sa fie facute untura.
24/06/2015 at 13:37 #9849Nelu
Spectatorpai un astfel de exemplar e minunat bors si pe gratar!
24/06/2015 at 16:38 #9850Catalin
KeymasterUn bors de cati litri? 500? Cred ca trebuie sa mai si mancam asa este.
24/06/2015 at 17:06 #9851bogdan
KeymasterHai mai bine sa ne imaginam cum o fi fost drilul decat la ce se poate prepara din acea captura.
Mi-e o foame de crapa pietrele!!!
24/06/2015 at 17:40 #9852Nelu
SpectatorCataline, din cap, coada, aripioare totul portionat faci cam de trei ori bors(cate o oala)iar trunchiul ramas(cam 15kg) il tai rondele, pui la pungi cate3-4kg, daca mai ai si musafiri in 4-5 reprize il devorezi!
- AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.