Recent Replies

Recent Topics

Pescuit pe râul Prut

Home Forums Pescuitul pe râuri Pescuit pe râul Prut

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 82 total)
 • Author
  Posts
 • #5776
  CatalinCatalin
  Keymaster

  O partida de vis facuta de un coleg pescar din Botosani pe raul Prut in zona localitatii Iorga.

  #5784
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Au fost zece crapi in 24 ore dintre care 4 de peste 10 kg. Ce zici Cristina, are potential Prutul? Sa nu imi spui ca acolo nu e braconat ca ma fac moldovean.

  #5785
  NeluNelu
  Spectator

  frumos, interesant, curios!
  cred ca astea sunt ocazii rare si pe Prut, a fost ziua lui norocoasa, a gasit zona unde s-au adunat crapii!

  #5786
  NeluNelu
  Spectator

  din cate spui tu Cataline, ar avea in total peste 65kg crap!
  “sa eliberez o parte din ei,sa nu eliberez”, pana la urma i-a retinut pe toti, cu o ocazie ca asta nu se mai intanleste!

  #5787
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Nu cred ca in toata istoria Prutului a eliberat cineva vreodata peste. In niciun caz crapi de peste 2,3 kg. De 10 kg? In Romania NIMENI NICIODATA pe ape salbatice !!! Sunt unii, vai mama lor de asa zisi pescari, ce se lauda pe net cu filmari de genul eliberarea crapului de 17,5 prins astazi, dar omit sa spuna ca sunt pe o balta privata si patronul e la spatele lor cu pusca incarcata… Deci uitam de eliberari pe Prut. Nu mai zic de zona, moldova noastra fata in fata cu Moldova lor adica foame si pe o parte si pe cealalta… Cat despre densitatea aia de crap, chiar pare o mare minune. Poate a folosit bilute eniuatar…

  #5794
  golden fishgolden fish
  Participant

  Buna baieti ,am aparut si eu si am vazut postarile asa ca sa o luam pe rand.O zi de asta am prins si noi acum trei ani la Prut in zona Slobozia-Oancea unde mergem noi.De dimineata de la ora 5 si pana la ora 12 am prins in jur la 35 kg de crap ,2 la 7 kg iar restul nimic sub un kil jumate .La ora 12 ne- am hotarat sa plecam ca eram super multumiti si nu vroiam sa maniem zeii apelor prin lacomie.Poate am sa reusesc sa pun filmuletul cu capturile.In ceea ce priveste eliberarea pestilor mici enoi suntem cred campioni ptr ca nu retinem nimic in afara de caras sub jumate de kg,si asta spre marea disperare a amicilor cu care mai mergem la pescuit,in rest nu prea am vazut sa elibereze cinva vreun peste,dar asta e,incetul cu incetul poate se trezesc pescarii si or sa-si dea seama ca in cativa ani nu vor mai prinde nimic.Crapi asa mai imbracati nu am eliberat,sincer.Cat despre braconat ,se braconeaza la greu deoarece moldovenii nu au legi de pedepsire ptr cei care curenteaza iar ai nostri curenteaza si pun plase de mana cu politia de frontiera,asa ca ce mai poti sa spui sau sa faci!Noi anul asta am cam renuntat la Prut deoarece s- au trzit desteptii aia de moldoveni sa faca amaratulbala de Prut ,navigabil pana la Oancea la vama iar ptr asta dragheaza zi lumina si au tulburat apa de e mal mai tot timpul.E frumoasa zona Prutului insa pacat ca e populata si de o parte si de alta.

  #6026
  golden fishgolden fish
  Participant

  Pentru ca am rezolvat problema cu tableta am sa postez asa cum i-am promis lui Nelu pozele cu locul meu de pescuit de la Prut.

  #6033
  NeluNelu
  Spectator

  frumos, am sa merg la vara cu voi.
  mi s-a parut mie sau se zarea un bolsevic pe malul opus?

  #6035
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Eu am crezut ca e moldovean…

  #6037
  NeluNelu
  Spectator

  Eram convins, tu ai ce ai cu moldovenii…….

  #6038
  NeluNelu
  Spectator

  Apropo cu chestia asta, un banc cu lectia politica in armata in perioada comunista:
  La lectia politica ofiterul il intreaba pe soldatul neinstruit:
  -Daca iti apare in fata un fascist si un rus, pe care l-ai impusca?
  -Pai, sa traiti, pe rus domnu’ ofiter…
  -Nuuu,ma idiotule, rusul este prietenul nostru
  -Da’ dumneavoastra pe care l-ai impusca?
  -Bineinteles ca pe fascist, este inamicul nostru
  -Ei, vedeti domnu’ ofiter, tot mie mi-l lasati pe rus….

  #6039
  CatalinCatalin
  Keymaster

  Ce facem daca intra Moldova in UE ca sigur ne vom uni cu ei? Cum ar suna in cartile de istorie, SUPER-ULTRA-MEGA-MAREA UNIRE a romanilor sub conducerea lui Victor Viorel?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 82 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.