Pescuit si agrement la Maliuc

Home Forums Pescuit si agrement in Delta Dunarii Pescuit si agrement la Maliuc

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #2324
  Catalin
  Keymaster

  Pescuim de joi in zona Maliuc si avem rezultate frumoase. Astazi am capturat primul avat din 2014 de peste doua kilograme, langa Mila 23. Am prins la musca si primul biban in Delta, la Mila 23. Am capturat cu mustele pe carlige barbless si ceva obleti. E un inceput bun.

  #2325
  Catalin
  Keymaster

  Ultima zi a expeditiei de la Maliuc. Am ibinat pesuitul cu plimbarea prin Crisan.

  #2339
  bogdan
  Keymaster

  Va asteptam acasa cu poze si povesti pescaresti. Ne dorim sa fim mintiti frumos!!!

  #3162
  Catalin
  Keymaster

  Pe 27 martie am parasit Sulina, dimineata cu pasagerul, la ora 7 si am coborat in Maliuc unde urma sa ii asteptam si pe ceilalti parteneri. Cum aveam vreo 5 ore la dispozitie si profitasem de drumul lung cu pasagerul si refacusem stocul de streamere, am coborat in capatul localitatii la confluenta Dunarii cu canalul satului. Acolo am avut parte de cateva ore in care avatii furiosi s-au batut cu noi parte in parte, dar in final i-am biruit. Am reusit sa punem deoparte pentru prietenii nostri cateva kilograme bune de avat dar, mai important, am avut parte de una dintre acele partide pe care cu greu le poti uita. La 15.30 eram in port unde i-am asteptat pe ceilalti sositi cu catamaranul de la Tulcea si am pornit cu totii catre locul unde aveam sa ne cazam, o casuta situata pe malul canalului. Am profitat apoi sa iesim prin preajma cu barca pentru a ne acomoda cu ea si motorul, am mai prins ceva avati pe canal si pe Dunare si am facut calcule. Barca cu motorul de 6 caluti in 4 timpi consuma 1-1,5 litri pe ora cu doua sau patru persoane. Viteza, 10-12 km/h in amonte si 17 in aval cu doua persoane iar cu patru undeva intre 9 si 12 km/h. Acasa, Gabi si cu baietii lui au pregatit pentru seara o cina festiva cu pomana de porc si alte bunataturi.

  #14787
  Catalin
  Keymaster

  Pe la inceputul saptamanii m-a contactat un domn pescar din Maliuc pentru ceva taparine de scrumbie. Mi-a trezit multe amintiri… In fine, ideea era ca domnul se ocupa pe acolo cu turismul, cazare, masa, barci cu motor adica toata gama de servicii necesara unui turist sau pescar care se respecta. Nu am sa ii trec aici la public numele sau telefonul pentru a nu aparea vreodata in timp divergente dar daca este cineva interesat ma poate suna sau imi poate da mesaj si ofer gratuit aceste date, telefon si numele oamenilor. Ca si idee, astazi pentru o persoana pe noapte la bloc percepe 40 lei, pentru o masa de pranz grasa, adica ramane si pentru seara, tot 40 lei, o barca cu motor pe zi 100 lei. Toate astea si alte facilitati se discuta si negociaza cu proprietarul, si zic eu ca sunt preturi decente

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Comments are closed.